Målgång och festligheter...

Gick i mål ikväll efter min dagliga PW :) Wohoooo! :))) Första etappen - Hjälmaren runt är avklarad! 15,7 mil gjorda. Nu ska bara resten av laget i mål också och de är halvvägs på väg coh huserar just nu i Örebro. Så får fortsätta o stega vidare så jag hjälper dem lite på traven. Dock får det räcka med ett träningspass om dagen. Blir lite mastigt med två i längden mer än någon dag sådär. Tack mina vänner för alla peppande kommentarer! ♥

Men har fått ont i ländryggen av en maskin på gymmet så den ryker och så får jag försöka hitta nåt annat bra alternativ istället. Idag fick det endast bli PW utan stavar och gympasset blev framskjutet tills på onsdag. Men vad skönt det är att vara ordentligt på G igen och det känns så bra i kroppen! :) Detta var precis vad jag behövde! Tävling och Norpan blir i sitt esse direkt ;) Tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna :)


Bilden är tagen med mobilkameran på min milsrunda i söndags :) Mälaren är vacker!

Resten av kvällen har jag legat med linement i soffan och sovit som en liten snusmumrik under en varm filt :) Å så skönt! Nu ska jag fixa ihop en matlåda lite snabbt och sen lägga mig en kortis på spikmattan o förmodligen somna som en liten gris igen :)

Lördagens tjejklubb blev jättelyckad tycker jag! Det var så trevligt! 5 stycken blev vi och vi hade delat upp vem som skulle göra vad med maten. Jag stod för förrätten, "M" för varmrätten, M1 för efterrätten och M2 för den obligatoriska grekiska salladen. Och F hade tagit med sig tilltugg. Så det blev mycket mumsande hela kvällen, men faktiskt en nyttig middag bortsett från efterrätten då ;) Bilder kommer, men orkar inte lägga upp dem ikväll. (Kom just på att jag fortfarande inte lyckats få till mitt inlägg om Ystadresan....skäms på mig! Jaja, det kanske kommer så småningom en dag när jag inte har något som helst att skriva om... ;))

Till helgen vankas det festligheter igen, men en lite större sådan! Hallowenfest och det ska bli sååå kul! :) PartyNorpan is in da house ;)

Kommentarer
Postat av: Billie

Amen shiiit vad bra jobbat!! :D Som sagt skulle jag också behöva en sån spark i baken. Bor en liten tävlingsmänniska i mig också ;)



Vad roligt att kvällen blev lyckad och nice med lite mera party.. ;) Jag tänkte kanske försöka hålla mig i skinnet nästkommande helg. MEEEN det visar sig då, hihi!



Jättekul att läsa och känna positiva vibbar. Känns som att du mår bra just nu :)



Puss och kram

Postat av: Norpan

Bille: Tack gumman ♥ Ja ibland behöver man en spark i baken för att komma igång på riktigt! :) Jasså, så du är en tävlingsmänniska du med ;)



Ja, det var skoj att kvällen blev så lyckad! Ska bli skoj med nästa aktivitet i december också :) Så det blir en lugn helg den här helgen? Ja, kan ju behövas kanske emellanåt. Jag tycker det är skoj att det händer lite, för november är en så tråkig månad!



Jag mår bättre av att träna och får en kick av det, men krävs lite mer för att jag ska må helt bra i mig själv också. Men så småningom så! Försöker iaf göra saker och det kan ju lyfta lite :)



Puss o kramar!

2010-11-02 @ 09:19:05
Postat av: Mallis in real life

Vad mysigt du har det och vad du powerwalkar bra. PW i uppförsbackar med barnvagn går inte av för hackor heller, jag försöker gå minst en lång promenad med Marlon varje dag och då är det tempo som gäller.



Inspirerande med fler som har ett mål med sin träning.



Nu när hösten snart blir vinter är det skönt med den energi som träningen faktiskt ger och jag tänker att julen snart närmar sig och då brukar det inte bli lika mycket träning utan mer frosseri.



Kram och ha en fin tisdag

2010-11-02 @ 11:30:02
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Daniel

wow duktigt jobbar!



Å lite fester hit å dit e du värd!!!

2010-11-02 @ 19:12:31
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: littleGirlfromsweden

Snygg blogg <33

2010-11-02 @ 20:00:04
URL: http://limeskal.blogg.se/
Postat av: stoffe

Fy vad jag önskar att jag hade lite av din diciplin! Jag skrev precis ett inlägg om min motsatta energi att träna. Haha det ser ut som om du har tagit bilden i mitt område :-) stor kram

2010-11-03 @ 08:08:43
URL: http://jag-har-ordet.blogspot.com
Postat av: Frk Svensson (mia)

Gryyyymt bra jobbat. Visst mår man bra av träningen? Nu har jag inte tränat på 1 ½ vecka pga skiten jag har i kroppen. TRIIIIST! Vill så gärna komma igång igen, men det får bli nästa vecka.

KRAM!!

2010-11-04 @ 09:52:33
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Mallis: Ja man behöver nog ett mål med träningen om man ska få det där extra suget och motivation :) För det känns ju så bra när man lyckas :)



Ja pw:a med barnvagn vet jag precis hur det känns och det är VERKLIGEN bra träning det också! Skulle inte vilja ha barnvagn i de backarna ute vid Mälarspåret som jag brukar gå! :)



Under julen ja, ja då finns det ju en viss risk för att man äter lite mer onyttigheter än annars så kan vara bra att känna sig hyfsat i form då :) Men förhoppningsvis får man in liiiite träning då med i alla fall :) Må så gott med lille M! Kram kram



Daniel: Tack :) Bara att kämpa på! :) Ja visst behöver man lite fest också i november för att förgylla tillvaron lite :) Kram



LGOS: Tack tack :)



Stoffe: Äh, jag tycker du verkar ha rätt bra disciplin ändå. Du är ju ute och PW:ar du med! Ser ju ut att vara i god form tycker jag :)



Jasså, är det så likt? Har ju sett lite bilder och ser grymt fint ut i området! Riktig mysfaktor :) Så kan förstå att det är rätt dyrt. Går nog o jämföra lite med Öster Mälarstrand och de andra hamnområdena vid oss. Inte så värstans billigt att bo där heller... Kramis!



Frk Svensson: Tack vännen! :) Ja, man mår skitbra av träning! Älskar det! Men som du säger är ju väldigt tråkigt när man blir sjuk och inte kan träna när man är igång. Men du är snart igång igen ska du se! Viktigt att vila när man inte är bra! KRAM KRAM!



2010-11-04 @ 10:59:36
Postat av: oskrivnablad

Träning får en verkligen att må bra i hela kroppen och Du har varit skitduktig och lär säkert fortsätta vara det nu när du kommit igång =)



Kram

2010-11-04 @ 15:49:59
URL: http://oskrivnablad.wordpress.com
Postat av: sandra

Hej tjejen!

Fy tusan va duktig du är alls. Skicka gärna över lite motivation till mig :)



Hur har helgen varit? Fest? :)

KRAMAR

2010-11-07 @ 14:21:54
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

OB: Tack för stöttningen! :) Alltid skönt att få lite beröm, då känns det ännu bättre ♥



Kommer absolut fortsätta. Känns så skönt att börja komma tillbaka till sin form igen. Men lite är det allt kvar. Men lite mer gym, löpning, zumba och pw:s så är jag förhoppningsvis snart där :) Håller verkligen med dig om att det får en att må så bra i kroppen! :) Må så gott.. du går väl o väntar och väntar nu kan jag tro :) Kram kram o hoppas du haft en bra helg!



Sandra: Tack vännen! :))) Jag skickar över en hög med motivation till dig! Du klarar det! Det vet jag :) Helgen har varit kanon! Skön fredag med mat tillsammans med familj och sen lördag med roligt partaj :) O så lite träning på det på söndagen, då det inte hanns med på lördagen. Men en vilodag emellan nån gång är väl inte fel det heller :) Ha det gott! KRAMAR

2010-11-07 @ 20:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback