Men ååååååh igen!!!!

En del av detta inlägget är lösenordsskyddat och ligger på en annan blogg. Bara ett fåtal av er kan läsa det pga. att jag ska ha koll på vem som läser det och kunna skriva lite mer fritt.

Men resterande delen kan alla läsa. Idag kom jag på den smarta idéen att använda mig av sopkvasten och borsta bort snön som fallit igår och idag. Snön var så mjuk så det var inga problem. Men imorgon ska jag äntligen köpa en snöskyffel. Har lyckats hitta en på Ica Maxi. Sen kan det få snöa bäst det vill.

Jag har också hängt upp en jättefin granriskrans som jag fick av mamma idag. Hon gjorde den på en kvällskurs hon gick med sitt jobb här i veckan. Så nu är första julpyntningen gjord. Får ta bild på kransen imorgon :)

I helgen ska jag skriva klart det sista på tentan som ska vara inlämnat på tisdag nästa vecka, så ska jag på adventsfika på lördagseftermiddagen också hos brorsan och Y. Och om jag blir klar så ev. att det kan bli fotomässan på söndagen om jag får med mig någon. Vi får se. Så länge jag inte träffar på personer där som jag inte vill träffa så... Kanske blir det också spelkväll på lördagen och testa och spela kompis M´s nya spel hon köpte i USA i veckan.

Ha det gott i helgen!

Kommentarer
Postat av: oskrivnablad

Visst är det mysigt att det kommer vara snö på söndag när det är första advent? =)

Jag har däremot blivit lite fundersam när det gäller pyntandet.

Är det redan nu det ska bytas till julgardiner????

Nåja, i morgon ska grejerna fram och sprida ljus i vårt hus.

Ha en härlig helg!

Kram

Postat av: Norpan

OB: Vissa grannar har bytt till julgardiner har jag sett, men själv tycker jag det känns lite tidigt för att byta till julgardiner. Men det är så olika det där och man får väl göra som man själv tycker och känner :) Jag sätter bara upp stjärna och ljusstakar :) Ja, nu är det ju fint ute när det är kallt och snön glittrar. Tack o Ha en härlig helg du med! Bara så du vet så skickade jag lösenord till dig med. Kram

2010-11-26 @ 22:02:05
Postat av: eva

Hej, jag hittade din blogg i Bloggtoppen då jag sökte på Grekisk Sallad, vilket min blogg heter! Kom inte ihåg om jag registrerat min blogg där eller inte...

Om du gillar Grekisk Sallad antar jag att du gillar Grekland oxå. Jag bor i Aten sedan 5 år, innan bodde vi på Kreta.

Det är kul att läsa din blogg!

Hoppas du får jobbet!

2010-11-27 @ 21:57:45
URL: http://evaiaten.blogspot.com
Postat av: Norpan

Eva: Hej! Och vad skoj med en ny besökare på min blogg :) Kul att du gillade den! Jag älskar grekisk sallad året om :) Visst tycker jag om grekland också, även om jag bara varit där 1 ordentligt gång på Kreta. Var där över en natt vid ett tillfälle också men var tvungen att åka hem igen då min morfar gått bort. Alltid skoj att hitta nya bloggar! Vad skoj att kunna läsa om dina upplevelser och få tips på recept!

Tack för lyckoönskningarna till jobbet! Ha en fortsatt skön helg! Norpan



2010-11-28 @ 13:21:55
Postat av: Frk Svensson (mia)

Visst är det mysigt ute nu =) Hoppas det blir liite varmare bara.

Kram

2010-11-29 @ 10:47:26
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Billie

Nog är det lite kallt ute allt.. Men myyys! :) Ett riktigt vinter- och jullandskap.. :)



Du vet vad jag tycker om du vet vem. Gör det inte så svårt för dig själv, gör så som DU känner.



Många kramar till din fina du!

2010-11-29 @ 22:08:33
Postat av: Norpan

Frk Svensson: Ja, får nog erkänna att jag med tycker det är lite mysigt trots allt även om jag inte är någon vintermänniska. Men säger som du: Måste det vara så himla kallt! Lär väl få en elräkning som är stigen till skyarna.... Kram!



Billie: Ja lite mys kan jag hålla med dig om :) Första vintern i radhuset och jag triiiivs :)

Ja, tog faktiskt fasta på det du sa igår till mig och gick på vad jag känner.

Många kramar tillbaka till dig min fina vän!

2010-11-30 @ 00:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback