En död mus???

Finns en viss risk för att jag har en död mus uppe på vinden... Sen några dagar tillbaka så är det en doft i hallen som inte är så rolig. Har kollat alla avlopp o det verkar inte vara något stopp eller nåt, för lukten är inte i badrummet och inte heller i köket, bara i hallen. Nu iofs känner jag även lite i vardagsrummet. Det enda som återstår är att det skulle kunna vara en död mus eller fågel eller nåt som dött. Hemskt! Det är så man kan spy. Plastsyrran berättade att hon haft en död mus i väggen hemma och det hade inte doftat gott! Idag ringde jag fastighetsskötaren, men tyvärr missade jag samtalet tillbaka så det blev inte att han kom förbi idag. Hoppas verkligen han kommer imorgon!

Jag har ingen nyckel till vinden så jag kan kolla själv heller. Så det återstår att vänta. Jag tyckte jag hörde nåt som sprang någonstans en natt när jag skulle gå och lägga mig. Det lät så pass att jag först trodde det var inomhus och for upp på sängen och stod och kikade ner mot golvet. Men det var tyst och jag vågade mig ner igen för att kolla överallt. Inte ett ljud och inte såg jag något heller. Så min gissning var att det var i väggen, på vinden eller på taket det var en mus eller fågel. Så få se nu då.... Men jag hoppas jag blir av med lukten! Bläääää! Så är det alltså att bo på landet ;) Men förutom det så trivs jag hur bra som helst! Det är det bästa jag kunnat ha gjort. I helgen klippte jag gräset för sista gången så nu är det gjort :)

Vilket skit det är på tv på måndagarna! Det enda är möjligtvis "CSI" och "Lite sällskap" med Filip och Fredrik. Så jag har varit och handlat och nu snart ska jag äta resterande räkorna som blev kvar i lördags. Gott ska det bli! :) Imorgon bitti ska jag samåka för första gången till jobbet. Ska bli jätteskönt o trevligt med lite sällskap :) Vi är dessutom lika gamla så det är extra kul :) Hon har precis flyttat ut på landet till grannområdet så det är kanon.

Nej, om man skulle ta och titta lite på CSI då...


Kommentarer
Postat av: Stoffe

Haha vad äckligt! Jag hoppas att det bara är ngt som försvinner under natten. En mus.. Hua..

När jag hade en bostadsrätt sålde jag den när jag hittade en pälsänger under golvet i min "walk in closet" haha vilken mes jag är :DVem vet du kanske vaknar med en pippi sittandes på sänggaveln imorgonbitti :D

Postat av: Norpan

Hahaha, ja inte lär det bli nån lantis av dig inte, det hör jag :) Ska mycket till att jag skulle flytta :) Inte satt det nån pippi över huvudet när jag vaknade iaf :) O misstanken om död mus finns kvar, det trodde även fastighetsskötaren. Blir ny info i blogginlägget ikväll. Den spännande fortsättningen följer... ;) Kram!

2010-10-05 @ 15:16:31
Postat av: oskrivnablad

Här springs det också i väggarna om nätterna. Flyger upp och går lös med knytnävarna på väggen eftersom jag tror att det skrämmer iväg dem ut genom samma ställe som de tog sig in =)

Men peppar, peppar inga döda möss än så länge.. ja förutom de som kissarna släpar in för att visa hur duktiga de är.

Hoppas ni hittar vad det är som stinker.

Kram

2010-10-05 @ 19:22:54
URL: http://oskrivnablad.wordpress.com
Postat av: Norpan

Oskrivna blad: Det är nog nästan med säkerhet en död mus... Anticimex på ingång imorgon :) Men lukten lär ju tyvärr stanna kvar ett tag ändå...Ja, usch vad äckligt det är med dem! Egentligen är det väl små skogsmöss, men inget trevligare ändå att ha dem i huset! De ska hålla sig utomhus och ingen annanstans! Var glad att ni inte haft några döda! Det är en lukt man inte vill uppleva kan jag lova dig ;) Kram!

2010-10-05 @ 19:47:28
Postat av: Maja

Hellre 10 döda möss på vinden än en död i byxan.

HAHAHA

2010-10-07 @ 09:12:06
Postat av: Norpan

Ja en i byxan klarar jag mig gärna utan, men man kanske upptäcker den snabbt och kan ta bort den. 10 på vinden o leva med den doften i 2 veckor vete sjutton. Skulle nog nästan säga tvärtom! ;) Hellre en död i byxan än 20 döda möss på vinden :D

2010-10-07 @ 23:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback