Semester, semester och semester...



Äntligen! Ska verkligen passa på att vila upp mig och njuta oavsett väder! Men hörde det pratades lite om att det ska vara en värmebölja på väg in i slutet av nästa vecka....man kan ju hoppas! Men inte alltid metrologerna har så rätt. Idag har det ju varit fint väder i alla fall. Jag sa till kollegorna idag: "Vad var det jag sa, när jag ska till med min semester blir det fint! Och ni ser det håller redan på och ställer in sig" ;) Få se om jag har lika tur i morgon när jag ska på picknick vid vattnet... Jag hoppas verkligen det, för skulle vara lite mysigt att bara ligga och njuta på en filt och käka en fullkornsbaguette med fetaost, tomat, kokt skinka, rödlök, sallad och gurka! Lille J ska med också, så blir nog livat kan jag tro :) Och "moster Norpan" lär nog också få att göra utöver hans mamma och pappa!

Startade upp semestern med att åka och shoppa :) Blev en munktröja på rea, ett linne på rea, en tunika, två toppar och så underkläder. Man behöver ju lite semesterkläder ju :)

Idag var jag och två kollegor ut och käkade mat på lunchen och vi valde ett ställe där det är lite mer exklusivt på kvällarna. Det var inte speciellt billigt på dagen heller. En dagens kostade 85 spänn, alternativt 225 spänn om man ville ha nåt lite utöver. 225 spänn mitt på dagen! Och gud sån besvikelse maten var! Vi tog deras specialhamburgare med strips till då inget utav det andra föll oss riktigt i smaken. Det ingick varken dricka eller kaffe/te till maten. Tog lite tid innan vi fick in maten och när vi fick in den var hamburgaren rå inuti. Inte så gott! Köttfärs ska vara genomstekt. Ändå skryter de med sina exklusiva kockar från Sthlm. Vi sa till och de tog tillbaka maten. Det skulle bara ta några minuter. Jomen visst, det tog 25 minuter! Och när vi fick in den igen var det fortfarande rått på vissa ställen och mitt bröd var helt brännt på undersidan och segt. Strips var det inte heller mycket till. A, min kollega sa till men hon sa bara att det var kockarnas stil att inte göra dem helt igenomstekta och att det skulle vara så. Skulle ha lyft på brödet och frågat om brännt bröd också är deras stil! Hon sa att vi kunde få in nytt om vi ville, men herre gud efter två misslyckade omgångar var vi väl inte sugna på en tredje heller. Näääää, så dit kommer vi ALDRIG gå tillbaka! Och ryktet sprider sig fort. Så slutsumman är att man betalar för miljön, dvs. att sitta vid vatten och äta mat, för maten var helt värdelös! Mc Donald´s hamburgare är mer exklusiva och godare än de där skrällena! Bläääää! Restaurangen får 1- av 5.

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan, lägga upp benen, sätta på tv:n och bara känna semestern skölja över mig ;)

Kram på er! Och hoppas att ni får en skön helg!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Varma sommar hälsningar från killen som pluggar på jobbet i sin lilla kur. =)

Postat av: Mallis

Trist med en så dålig burgare! Jag avskyr dålig mat och överpriser. Jag är i och för sig jättedålig på att klaga men går aldrig tillbaka till ett ställe som är så dåligt. En gång fick jag rå kycklingfilé i min caesarsallad, då var jag tvungen att säga till.



Ha nu en underbar semester och passa på att njuta riktigt ordentigt. Hoppas det blir lite värmebölja så du kan sola, bada och läsa en bra bok i solstolen!



Kram på dig.

2008-06-28 @ 17:35:36
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Lennart

Värmebölja i slutet av nästa vecka, det passar bra tycker jag. En vecka till sen börjar min semester och då säger jag inte nej till vackert väder.

2008-06-28 @ 18:13:01
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Norpan

Fredrik: Avundas dig inte att sitta och plugga mitt i natten! Men kan ju i och för sig vara skönt att ha något att göra om du ändå jobbar på natten. Kan tänka mig att det inte är jättemycket att göra där annars... Semesterhälsningar :)



Mallis: Jag har faktiskt blivit bättre på att klaga, men gör det inte i onödan. Den här gången var det kollegan som skötte snacket. Vi kunde lika gärna köpt McD-hamburgare och satt oss vid vattet. Vi hade då tom. kunnat sitta så nära vattnet att kunnat sitta och dingla med benen utan att behöva betala 85 spänn och då hade dessutom drickat ingått!



Tack, jag hoppas verkligen det blir lite varmare veckor så jag får lite sol på mig! Hoppas du får en trevlig resa och en väldans skön semester med mycket shopping och roliga saker att komma hem med! Ska verkligen ta mig dit nån gång. Kram



Lennart: Semester om en vecka, då har nedräkningen börjat kan jag tro :) Nej, lite vackert väder skadar verkligen inte när man har semster! Då känns det lite mer inbjudande att vara ute!



2008-06-28 @ 18:35:25
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Ååh, fetasallad :D Mums :) Värre med hamburgarna.. Det är hemskt när man är hungrig och föväntar sej bra mat och istället bara får vänta och sen få äcklig mat. Nä, skäms på dem! Tacka vet jag max :P



Bra med positivt tänk där med vädret, hoppas du får det sköönt :) Kram!

2008-06-29 @ 11:05:51
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Jasså du är en "Maxare" du. Har faktiskt aldrig testat att käka där även om det funnits möjlighet. Jag gillar Mc Donald´s. Burger King har jag testat, men tycker deras strips är så friterade och feta. Ja, jag hoppas verkligen det blir lite bättre väder. Det är ju hyfsat emellanåt, men så kommer det skurar också. Bort med regnet! :)

Kram på dig!

2008-06-29 @ 14:23:04
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Rått kött i en hamburgare!!! För jäkligt och sen dessutom dyrt, snuskigt dyrt. Nej dit får du inte gå igen.



Håller tummarna för värmeböljan den behövs verkligen!!!!



Ha det nu underbart lata dagar och mys för oss som jobbar fortfarande...



Kram

Mika

2008-06-30 @ 22:58:32
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mika: Nej, då verkar din sambos ställe vara mycket trevligare av vad jag förstått av det du beskrivit!



Jag lovar att mysa för er som jobbar fortfarande :) Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt och kännt efter att jag verkligen har semester :)

Kram

2008-06-30 @ 23:05:23
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback