Vilken sommarvärme ...

Vilken sommarvärme det är ute nu! Kommer bli en varm ridtur imorgon som det verkar... Går ju inte att rida i shorts utan måste ju ha ridbrallor, annars kommer man ha brännsår på låren också och jag har fortfarade mina brännsår i rumpan i färskt minne så det får räcka!

Igår låg jag vid vattnet och solade hela dagen från 10.30 ungefär till klockan 15.30. Rejält med färg fick man, men blev även lite röd faktiskt i ansiktet och på insidan av knäna (av alla ställen) och lite på insidan av armarna. Det är väl där man har tunnast hud. På insidan av knäna blev det värst. Brukar aldrig bränna mig, så märks att solen är starkare nu än vad den varit förr. För två år sedan var jag på kryssning med klassen innan jag tog examen och då satt jag ute en hel dag på däck, utan solskyddsfaktor i maj och lyckades klara mig utan att bränna mig, helt otroligt egentligen. Men färg det fick jag verkligen! Har nog rätt tålig hud verkar det som. Var i alla fall en härlig dag på stranden. Badade gjorde jag också. Var en 20 grader i vattnet hörde jag någon sa. Riktigt skönt! Fick jag inviga min ena nya bikini också, den röda :) Det enda var bara att det var lite knivigt att simma, då jag inte fick blöta mitt skadade finger utan ha den i vädret. Så kunde inte simma några "10 simtag" som krävs för att det ska räknas som att man har badat ;) Men tror jag kvaliciferar mig ändå för ett bad då jag var i ett bra tag. Vi hade med oss ciabattabröd med fetaost, rödlök, kokt skinka, tomat och gurka. Lagom lunch på stranden. Det var en rejäl smörgås! På stranden var det en sån söt liten kille som hette Herman. Han var nog ca 2 år gammal. Han hade en liten gubbkeps på huvudet och gick och donade i lugn och ro för sig själv med en bil som han körde lite här och var. Andra barn sprang omkring som yra kossor som just släppts på grönbete, men inte lilla Herman inte. Han gick i sin egna lilla värld och pysslade :)

Efter strandturen var jag bara hem och vände. Sen blev det fika i en park tillsammans med några av kompisarna innan det var dags att åka hemåt. Till och med M och K kom ett tag, trots att M just brutit nyckelbenet. Men blev inte så långvarit för dem. M mådde dåligt av sin smärtstillande tablett så efter att ha fått gått iväg några gånger blev det bäst att åka hem. Blev tillfrågad av en annan kompis F om jag ville följa med ut sen, men är inte riktigt på humör för det även om det var år och dar sen jag var ut. Kanske blir det en uteserveringsrunda på fredag istället om det är väder. Blev en film istället, "Sex in the city". Den var som serien som gått, varken mer eller mindre. Tycker den var kul att se. Den är ju vad den är. Gillar man inte "Sex in the city" som serie, så ska man inte kolla på den. Mycket handlar förstås om Mr Big och Carrie. Ger den inget särskilt betyg, men om man älskar "Sex in the city" ska man definitivt se den.




Få se om det kanske blir en till film ikväll innan det är dags att gå och lägga sig. I så fall blir det "Made of honor". Är det ingen annan som sett någon bra film som ni kan tips om? Gärna något roligt!

Var iväg med mormor på kvällen så hon fick sätta blommor på morfars grav. Det är hans årsdag imorgon när han dog. Tiden går så snabbt! Passade på att tvätta bilen också. Var en fågel som släppt sig rakt på bilen :( Det värsta är väl att imorgon efter man varit på landet och kört till hästarna så lär den väl vara dammig och smutsig igen :( Men den får ju vara fin ett tag i alla fall.

Mitt finger är fortfarande inte bra. Det är svullet och jag kan inte böja det. Kommer nog ta tid innan det är normalt igen. Har fortfarande det tejpat och inlindat, men har försökt vädrat det lite 2 kvällar nu i alla fall. Ska bli skönt när jag kan använda det som vanligt igen!

None

Kommentarer
Postat av: Sandra

HA EN MYSIG SÖNDAG! Kramar

Postat av: Fredrik

Jag vet inte om du har sett den men once är en mycket söt film... Den stora frågan är väl egentligen varför du vill ha filmtips när det är EM på tv. =) Hoppas du haft en underbar dag. Nu ska jag snart åka i väg till jobbet.

2008-06-08 @ 20:50:17
URL: http://www.egobloggen.se
Postat av: Norpan

Sandra: Tack tack, det har varit en mysig söndag på hästryggen. Hoppas du också haft en bra söndag! Kramar tillbaka



Fredrik: Tack för tipset! Ska kolla om jag hittar den. Du hade ju bra tips sist med "The holiday". EM, jodå det vet jag allt. Ska på fotbollsfest på lördag, om nu värdinnan orkar med besök med sitt brutna nyckelben... Kan inte påstå att jag är något fotbollsfreak, men visst kan jag kolla nåt om det är EM eller VM och så. Trevlig jobbkväll! Verkar jobbigt med nattarbete!

2008-06-08 @ 21:26:28
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Eftersom jag vet att fröken är en hurtig kvinna så antar jag att du har vart på jobbet iaf en timme vid det här lagen. Själv har jag nyss kommit hem och ska få sova, äntligen. Det är jobbigt att jobba natt när det är så varmt ute som det har vart hela helgen, för det är svårt att sova i värmen. Annars så måste jag erkänna att jag inte gör så mycket när jag jobbar natt, blir lite läsande och lite tv tittande och ibland någon film.



Hittar du inte once så får vi se till att du får den på något sätt jag har den kvar i datorn kanske är det dags att se den igen, som sagt mycket söt film.

2008-06-09 @ 08:32:26
URL: http://www.egobloggen.se
Postat av: Mallis

Jag har oxå solat och badat de senaste dagarna, sååå skönt. Dock har jag inte bränt mig då jag är noga med solfaktor och inte så mycket tid i solen. Hörde av någon att ozonlagret är extra tunt över Sverige, så det gäller att vara försiktig.



Vill oxå se Made Of Honor!



Kram

2008-06-09 @ 21:13:42
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Mallis

Hallå?



Har haft lite svårt att kommentera här...

2008-06-09 @ 21:14:38
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Mallis

Skitsvårt att kommentera här...



Gör ett tredje försök!

2008-06-09 @ 21:15:28
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Malliz: Hihihi, ja det har varit lite problem med att kommentera har jag också märkt. Men dina tre kommentarer kom med i alla fall :) Det är det som är att helt plötsligt så kommer de upp. Helknepigt!



Ja, kan tänka mig att ni haft härliga dagar i stugan! Vill också upp till stugan, men svårt nu när det inte är åtgärdat med vattenskadan ännu och därför inte toaletten funkar och ena sovrummet inte går att bo i för tillfället. Men visst skulle det väl gå ändå, finns ju andra sovplatser.



Ja, vi låg nog lite länge på beachen, det var väl därför. Sen hade jag 4:a i solskyddsfaktor. Hade jag haft lite mer hade jag nog klarat mig. Sen glömde jag nog smörja knäna. Nu har jag köpt en starkare solskyddsfaktor som jag hade när jag var ute och red. Otäckt med ozonlagret!



Har nästan sett klart "Made of honor". Får se klart den imorgon. Gud vilken lång kommentar det blev! :)

Kram på dig!



Fredrik: Jag tror jag har hittat filmen. Men har inte laddat ner den ännu. Ska testa imorgon få se. Sen är det bara att hoppas att den funkar också.

Får nog erkänna att jag var ovanligt ohurtig imorse, så hade bara varit på jobbet i 20 minuter. Men imorgon blir det tidigt igen. Var så trött imorse!!! Så bäst att gå och sova nu. Kram

2008-06-09 @ 22:26:19
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Sandra

heeej! Ja, vi får hoppas veckan går fort nu? Eller iallafall tills helgen !

KRAMAR

2008-06-10 @ 15:57:29
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Mallis

Vad piiinsam jag är som inte fattar nåt med kommentarerna här.



Det har blivit konstigt!



Kram

2008-06-10 @ 19:55:19
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Sandra: Japp, och snart är det helg igen :)

Mallis: Ja, jag fattar inte mycket jag heller. Det var bättre innan. Men kanske är det att bloggen blivit överflyttad till nåt nytt. Kanske kan det bli en del problem i början...



Kram på er!

2008-06-10 @ 21:53:28
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Tycker det verkar som om du har haft en skön ladda batterier helg! Visst är det skönt med såna där heldagar ute då man kan njuta av vädret och bara umgås och ha det gott!!!



Synd på ditt finger, hoppas det läker snart!



Jag har inga filmtips men läser dina med andakt det får bli till sommaren. Jag är fast i Murder i midsommer träsket - minst en rulle i veckan annars är det inte söndag. Det har liksom varit tradition i över ett halvår nu.



Hur går det för dig med kärleken? Något nytt.



Tack för alla dina varma ord hos mig.



Kram

Mika

2008-06-10 @ 23:59:16
URL: http://msmika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback