Drömmer om lite nytt i hemmet...

image24

Jaha, så var påsken snart över för den här gången. De här dagarna har gått jättesnabbt! Skönt ändå att veta att jag faktikst har en dag kvar att njuta av ledighet. Längtar till sommarledigheten! Min första riktiga semester sen jag tog min examen. Förra året jobbade jag hela sommaren och har bara varit ledig strödagar sen 2006 så ska verkligen njuta oavsett regn och rusk eller sol och värme. Men hoppas naturligtvis på det sistnämda!

Igår var Y och jag och körde gym efter vi solat lite först. Inte dumt att få lite färg på sig i kylan. Det värsta är att det blir så varmt i de där solarierna att man håller på och både kvävas och smälta bort så det är rena drömmen att komma ut därifrån och få gå in och träna där det är luftkonditionering och fläktar. Var rätt skönt att träna på påsken för var inte alls lika många som var där och tränade. De låg väl hemma och jäste efter all påskmat och äggätande ;) Lika var det i torsdags när vi också var och tränade. Många reser väl förstås bort också över påsken.

Läste ut min fjärde bok på 3 veckor igår. Läser böcker på löpande band just nu :) Nu ska jag läsa klart "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini som jag bara läst någon sida i än så länge. Ofta blir det så att jag läser 2, 3 böcker samtidigt så varvar jag beroende på vilket humör jag är på. Det är ganska bra faktiskt!

I förrgår var jag ut en sväng till IKEA. Jag hade sett en tavla jag tyckte mycket om där. Det var en rektangulär tavla med 3 olika svartvita motiv på byggnader i New york (tror jag) i passe partout med svart ram. Då visste jag bara inte var jag skulle passa in den någonstans. I vardagsrummet har jag nämnligen bara vatten och naturmotiv (harmonitavlor kan man säga) med vita ramar så där passade den inte alls in. I hallen får det bara plats med mindre tavlor med vita ramar och där är det också naturmotiv. I köket också vita ramar och naturmotiv. Men så kom jag på, i badrummet. Så då åkte jag raskt ut och köpte den :) Den passar perfekt in. Det blev en påskpresent från farmor, då jag alltid brukar få pengar i påskpresent av henne förutom påskgodis. Bra när man får köpa sina egna påskpresenter :) Nu när man varit hemma några dagar kan jag se lite andra saker jag vill ha nytt också. Ska byta ut 2 av panelgardinerna i vardagsrummet som är beiga och sätta dit 2 vita till istället nu till våren. Sen funderar jag på två nya golvlampor istället för dem jag har i vardagsrummet och två nya skrämar till lamporna i fönstret i vardagsrummet. Sen ska jag nog måla om en antik stol jag har i vardagsrummet också som är antikgrågrön just nu till vit och en ny soffa i vardagsrummet skulle jag vilja ha. Och slutligen ska jag också byta ut lampan i köket tror jag. Man kommer alltid på lite nya saker sådär.

Jag får väl ta lite i taget och inte allt på en gång som man gärna skulle vilja. Bara en ny soffa kostar ju lite. Tänk om jag hade kunnat vinna på trisslotten jag fick av pappa och K igår.... :) Men jag vinner aldrig på sånt där... och OM jag över all förmodan skulle göra det så är det 25 spänn eller nåt. Det mesta jag vunnit är 500 kronor på Bingolotto för många många år sedan när vi köpte bara för brorsan sålde genom sin tennisklubb. Annars har jag bara vunnit en mindre nalle på Parken Zoo när jag var liten. Den döpte jag till Manne för att Clownen Manne var där och kom fram och hälsade på mig :) Sen vann jag en jättejättstor nalle också när jag var på en festival tillsammans med en kompis. Det var lite roligt faktiskt för hon köpte massvis av lotter och testade hjul och allt möjligt och frågade om jag inte skulle testa en gång åtminstone. Men jag sa att "näääää, jag vinner i alla fall aldrig något så det är meningslöst". Hon vann ingenting på alla sin försök och frågade flera gånger om jag ändå inte skulle testa en gång och till slut gav jag med mig. Och vem vann? Så resten av festivalen fick jag gå omkring och släpa på den jättestora nallen :) Så ja, vid sällsynta tillfällen då kan jag ha lite tur.

Nähä, nu är det dags att hoppa in i duschen. Snart dags att åka iväg ännu på en påskmiddag. Är inte ens hungrig! Känns som man skulle kunna vara utan mat i 3 dar ungefär....

image18

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Känns lite som om jag var sist att komma hit... men det går ju att läsa ifatt. Det låter som om du har haft en riktigt trevlig påsk. Själv har jag mest skrivit på min hemtenta som ska in på fredag. kram

Postat av: Norpan

Nej är många som inte har min nya bloggadress ännu. Sprayblog har heller inte lyckats få det att fungera idag heller så jag kunnat lagt ut den nya ännu. Undrar om de kommer få några bloggare kvar efter detta.... Lycka till med hemtentan. Kram

2008-03-25 @ 18:47:11
URL: http://lillanorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback