Ny blogg lagom till påsk

image20

Har tidigare skrivit i en annan blogg tidigare, men då det varit så mycket strul på sistone, som att det inte ens gått att logga in och skriva ett inlägg har jag tröttnat. Det kanske var dags att byta och kunna designa bloggen lite mer som jag själv vill ha den. Så detta är bara början, var så säker :) Irriterar mig på att jag inte får bort texten Lilla Norpan som fortfarande finns kvar trots min egna header.  Får pyssla och dona lite mera så ska jag nog lyckas. Jag har faktiskt varit här förr på samma adress, men tyckte det var dags att starta om helt från början.

Jag kommer att skriva om vad som händer i mitt liv som:
Jobbet
Familjen
Kärlek
Resor
Shopping
Träning
Tv och mycket mycket mera.

GLAD PÅSK!

image18

Kommentarer
Postat av: mallis

Hej svejs. Kul att se dig här oxå.

Undrar hur du fått så fin bakgrund. Jag har hittat html-koder men vet inte riktigt var jag ska lägga dem.

Har du några små tips hur jag ska få min blogg lite roligare.

Kram Mallis

Postat av: mia

Hej vännen. Tack för meddelandet så jag hittade dig igen. Bra att du bytt så jag kan följa dina äventyr igen :).

Jag vill också fixa min blogg fin!
Kramar

2008-03-21 @ 19:56:41
Postat av: Anonym

Glad påsk på dig,
Nu har jag hängt på flykten från Spray och finns här med!

Din blogg blev kanonsnygg tycker jag!!!

Ha en härlig påsk,
Mika

2008-03-22 @ 01:01:54
URL: http://msmika.blogg.se
Postat av: Norpan

Malliz: Jag gjorde en egen bakgrund på 80 x 54 pixlar i Photoshop, precis så stor som föregående bakgrund var på orginalmallen. Den läggs sedan in i Stilmallen. Gå in på design - redigera stilmallen och där finns en massa koder. Alldeles i början ser koden ut så här:
body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: #FFFFFF url(http://lillanorpan.blogg.se/images/bg_5557493.gif);

Den sista raden är den du ska byta ut. Du spar din nya bakgrundsgif (eller om du hittar någon på nätet) som man laddar ner bilder på Blogg.se (Gå via arkiv och bilder. Välj i rullisten till 1000 så den blir i full storlek när den lagts upp. Sen klickar du på bilden först en gång och sen en gång till så bilden kommer upp i ett eget fönster med en webbadress högst upp. Den webbadressen kopierar du och lägger in i stilmallen sen. Du får gärna maila mig om du har nån fundering. Annars har jag MSN också.

Är skoj att hålla på lite och greja. Blev fast flera timmar både i förrgår och i går förmiddags innan det var dags att åka till mamma :) Nästan värre än Facebook nu :) Kram och lycka till!

2008-03-22 @ 10:54:30
URL: http://lillanorpan.blogg.se
Postat av: Norpan

Mia: Ja det är skönt att kunna blogga som vanligt igen! Blir så trött på strul! Ha det skönt i påsk! Kramar!

Mika: Tack! :) Är skoj att hålla på och greja. Ska bara få bort den svarta texten som ligger och stör också överst i sidan. Kul att du också bytt och skoj att se en bild på dig. Ha en härlig påsk du med! Kram

2008-03-22 @ 10:57:10
Postat av: mallis

Jag hittade en bakgrund på www.photobucket.com, gjorde som du sa drog upp till 1000, kopierade webbadress men när jag ska lägga in den i stilmallen funkar det helt enkelt inte.

Jag har hållt på i över en timme och vet inte vad jag gör för fel. Frustrerad är ordet!!!

Jag har inte photoshop heller så nån kul header vet jag inte hur jag ska få. Jag vill ha en helt egen design och har hittat några på nätet men hur får man dem?

*suck*

2008-03-22 @ 22:25:27
URL: http://mzmalliz.blogg.se
Postat av: Norpan

Malliz: Är det rätt storlek på bg-bilden? För den lilla bilden upprepas ju så den fyller hela bakgrunden sen. Det går bra att göra en egen header i andra typer av bildhanteringsprogram också än Photoshop, om du har något annat på datorn, kanske i det du gjorde de häftiga bilderna på dig och katten? Jag har ju inte Mac, men borde ju finnas nåt mindre avancerat bildhanteringsprogram som följer med automatiskt.

2008-03-23 @ 12:14:20
URL: http://lillanorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback