Fredagskväll...


Ljusmys i köket

Kvällen tillbringades framför IDOL tillsammans med Y. Först fick hon övningsköra till Coop där vi handlade och sen åkte vi hem till mig och lagade mat. Det blev pepparbiffar, med skivad råstekt potatis, paprika & chilisås och pizzasallad. Väldigt gott! 

Idol fick en trist utgång tycker jag. Johan har gjort sitt i Idol tycker jag. Hans röst håller inte. Det är trist när det börjar åka folk som kan sjunga innan honom. Robin E var jätteduktig, en färdig artist! Anna tycker jag inte heller gjorde bra ifrån sig idag. Hennes röst höll inte heller måttet utan svajade både hit och dit. Bäst ifrån sig gjorde Robin E, Robin B och Alice idag. Tyvärr var Kevins framträdande lite skräningt även om han såklart sjöng bra som vanligt. Men det blev lite stökigt och han valde en jättedålig låt. Gillar den inte med Stevie Wonder heller. Synd tycker jag! Över lag tycker jag de väljer väldigt trista låtar. Lika till duetterna, Grease-låten och Dirty Dancing känns uttjatade båda två! Däremot tycker jag Johan och Robin E gjorde ett bra låtval. Gillar den låten!

Sen satt vi och pratade namnförslag till lille bebben som snart kommer! :) Killnamn är hur lätt som helst. Finns massvis av fina namn. Däremot tjejnamn är det svårare med tyckte både hon och jag. Killnamn har jag alltid haft några favoritnamn. Hade tjejfavoriter också, men har nog tröttnat på dem namnen. Deras val av killnamn är jättebra i alla fall. Gillar namnet! Ska bli spännande att se vad det blir för nåt. Känns som det skulle kunna bli en kille, men vore väldigt kul med en liten tjej också. Tänk vad faster och lilltjejen ska åka och shoppa då :) Men såklart skulle det vara kul med en kille också! Tiden har gått så snabbt! O bebben sparkar som sjutton nu! 1, 5 månad kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback