Lördag med god mat och vin...och ny design

Imorse sov jag längre än på länge....till klockan 10.45!!! Hör inte till vanligheten kan jag lova. Men gud så skönt det var! Det värsta är att jag blir vaken natten efter som ni märker.... inte alls trött! *suck* Så lång sovmorgon innebär i sin tur en vaken natt istället. Vad är bäst?? I och för sig har jag haft främmande ikväll så hade väl inte lagt mig jättetidigt ändå, men kanske inte tänkt vara vaken ännu.

En trevlig kväll blev det. M, K och P kom hit och så lagade vi mat tillsammans. Det blev pannbiff, råstekt skivad potatis med paprika & chilisås och till efterrätt blev det chokladpudding :) Mums! K hade med sig ett nytt vitt vin som vi delade på. Det hette "Tcherga", ett Bulgariskt torrt vin. Det var riktigt gott. Lite syrligt sådär. Det kan jag tänka mig fler gånger. Men mitt favoritvin är fortfarande "De Bortoli" (ett Australiensiskt vitt torrt vin). Det finns inget som slår det vinet hittills.

Vi satt och snackade och kollade på "Stjärnor på is". De är duktiga de som är kvar. Jesper Blomqvist var bäst ikväll tyckte vi. Och det var rätt person som åkte ut, Anki. Hon har varit med kortast tid så det var väl mest rättvist. Hon fick duellera mot Tony Irving. Egentligen var de rätt jämspelta idag, men jag tycker det var rätt.

Sen när de åkt hem fastnade jag i Photoshop och det blev en ny header till bloggen och då blev det förstås en ny bakgrund också. Någon som märker någon särskild skillnad? :)

Var också ute och kollade lite på bilar på webben och blev lite förtjust i denna bilen. En silverfärgad Passat. Vad tycker ni? Tycker den är riktigt snygg! Men det blir nog ändå inget bilköp innan jul. Det kräver noggrann överläggning. Sen vill jag se hur fortsättningen ser ut med mitt jobb också och hur mycket det blir i löneförhöjning  efter årsskiftet. Har inte bråttom utan det blir ett beslut i lugn och ro. Men i nuläget lutar det ändå åt en Passat om det blir nån ny bil. Hade gärna tänkt mig en Volvo igen, men hade velat ha en ny S60 i så fall och då det kommer en ny kaross 2010 känns det inte som nåt bra köp då andrahandvärdet kommer att sänkas rejält på de äldre modellerna. Så får väl bli i framtiden i så fall....

Trevlig söndag! Nu ska jag i alla fall gå och försöka sova!

Kommentarer
Postat av: vivan

Just hemkommen! Tack för go kommentar!

Vi har haft det underbart!kramiz:)

Postat av: Söderlund

Så sant så sant :) Shit vad jag saknar henne. Men tänk om jag skulle få känslor, eller vi - vad gör man då? Jag menar, det är inte varje dag man pendlar mellan Stockholm-Finland liksom :/

2008-11-16 @ 14:41:05
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Norpan

Vivan: Härligt att ni haft en trevlig resa! Längtar också till solen och värmen! Här snöar det. Överväger att ut och springa en sväng, men det tar emot med det här vädret... Kram

2008-11-16 @ 15:02:51
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Hehe naej att kärleken är svår har man fått erfara med åren.



Kanske är det jag som förstorar detta?



Jag har i alla fall msn-kontakt nu, hihi :)

2008-11-16 @ 15:06:59
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Söderlund

Det är sant.



Det var hon som frågade efter msn först.



& nyss när hon skulle gå för en stund så avslutade hon med "Kisses<3" (a). Haha, jag är som en nykär åttaåring :)

2008-11-16 @ 15:30:36
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Tina

Tack va snällt! Jag hoppas att du också får en fortsatt trevlig söndag!

2008-11-16 @ 15:36:27
URL: http://tinaekerum.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Haha ja men precis, känns så overkligt och så längesen bara :)





2008-11-16 @ 16:16:18
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Söderlund

Nej sen jag var såhär smått sprallig , haha :)

2008-11-16 @ 16:33:07
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Anna

ha en bra dag!

2008-11-16 @ 16:46:48
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Nja fredag vi sågs 00:00-09:40. Men i alla fall, hihi :)



Jag saknar henne så....

2008-11-16 @ 19:05:24
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Söderlund

Haha ;D

Till hundra procent så var de nog inte de där tiderna korrekta. Men på ett ungefär. Mysigt var det i alla fall och något som jag sent kommer att glömma, så - jag vill träffa henne igen :)

2008-11-16 @ 19:39:05
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback