Morgontrött och tisdag!

Trodde allvarligt inte jag skulle orka stiga upp imorse! Fy så trött jag var och ändå kom jag i säng hyfsat. Jag vet snart inte vad jag ska göra. Inte heller har jag fått svar på mitt B12 ännu så jag vet om det är det som spökar eller ej. Idag ska jag på utbildning hela långa dagen så ska snart sticka iväg. Det är inte på kontoret utan en 15 minuters gångväg härifrån ungefär. Hur ska jag orka med att sitta och lyssna en hel dag.... hoppas det är några grupparbeten eller nåt också. Jag proppade i mig både vitamintablett och 2 tabletter rosenrot så jag hoppas det hjälper något :) Hade kunnat åka vidare med tåget också för jag var så inne i min bok som jag läser! Skulle sett ut det!!!

Mer än så här hinner jag inte skriva just nu. Ha en bra dag! :)

Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Jag hade oxå en period nyligen då jag bara kände mig trött hela tiden, oavsett hur mycket jag sov. Jag fattade aldrig vad det berodde på, men nu är det bättre.



Har lite mer energi. Är lite sugen på att prova Berocca "to stay alert". Vi får se, kanske kan vara nåt?



Hoppas du tar dig igenom dagen utan för många gäspningar.



Kram på dig

Postat av: Mika

Ja trötthet är ju ett normaltillstånd när man är gravid - hmmmmmmm nu är det lite bättre mot hur det var för ett par veckor sedan. Kanske behöver du käka mer järn? Berocca har jag kört i perioder och kan rekommendera det varmt. Hoppas det vänder snart!!!



Kram

Mika

2008-10-21 @ 11:31:09
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: vivan

Hoppas du inte somnade på föreläsningen...

Ha en skön kväll! kramiz:)

2008-10-21 @ 18:31:24
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Ida

Förstår dej, förstår dej, förstår dej.. Jag har haft två planeringsdagar med mitt jobb precis. Sitta still två dagar i rad är inte riktigt min grej.. Men det är ju behövligt ibland :) God mat fick jag i alla fall :) Hoppas att du inte somnade :P



Kram

2008-10-21 @ 18:54:50
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mallis: Ja räknas inte mitt låga B12 som en brist på det andra provet så kan Berocca definitivt vara värt ett försök! Jag är nog beredd att göra vad som helst snart! Blev många gäspningar idag! Hoppas kissen blivit bättre nu! Kram på dig!



Mika: Ja, gravid hoppas jag inte att jag är :) Järnbrist ska jag inte ha enligt testerna i alla fall, det enda som var lågt var B12. Jaha, så Berocca kan funka. Hoppas det inte innehåller en massa jag inte tål bara. Annars ska jag nog ta och testa det oavsett B12brist eller ej. Verkar behövas nåt mer än rosenrot och vitaminer. Kram kram



Vivan: Jo, faktiskt nickade jag ifrån nån sekund idag också! Suck! Inte kul! Tack och ha en skön kväll du med! Min tillbringade jag med att sova :)

Kramis



Ida: Nej, just nu klarar jag inte att sitta still verkar det som. Det verkar hopplöst! Maten var okej, men inte mer. Eftermiddagsfikat var bäst :)

Kram på dig!

2008-10-21 @ 21:22:19
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: mia

Har du provat chisandra tror jag det heter. En "hutt" morgon o kväll... kramis.

2008-10-21 @ 23:26:21
Postat av: Norpan

Mia: Naturapoteket? Kram

2008-10-22 @ 09:08:42
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas du hittar nåt som hjälper dig.



Tack för din kommentar! KRAMAR

2008-10-22 @ 10:53:22
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas du hittar nåt som hjälper dig.



Tack för din kommentar! KRAMAR

2008-10-22 @ 10:53:23
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Ja, nåt ska jag väl hitta på tycker jag :) KRAMAR

2008-10-22 @ 10:57:27
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback