Snart helg och nya tag...

....och ska bli skönt med ledighet! Är i stort behov av det just nu. Därför har jag också tagit ledigt två dagar i samband med nästa helg så jag får en långhelg! Tog ledigt fredag och måndagen. Har börjat få stressymtom i form av tryck över bröstet på ena sidan och hjärtklappning, så kroppen börjar säga väl säga ifrån efter allt som varit under det här året. Så gäller att lyssna på kroppen och försöka varva ner och göra måbra-saker och hoppas att det vänder igen. O vad är bättre än att vara beteendevetare i såna lägen och vara sin egen rådgivare ;)

Ikväll blir det bara lugnt och kanske blir det någon film. Lördag kväll blir det middag med Y och kanske även L, pappas sambos dotter. Under dagen imorgon ska Y och jag och träna gym igen för andra gången den här veckan. Känns så jäkla skönt att vara igång med gymträningen igen!

På söndag ska jag iväg med Y och tvillingsyrran A och rida turridning på islandshästar igen. Det var ett tag sen vi var där nu. Ska ha favviskillen N som är så mjuk och go till sättet. Blir lite spännande att rida nu igen på tur då jag varit på några ridlektioner nu och har ridit en del på landet också. Det bästa som finns är att rida ut i naturen på hästryggen. Det ger en ro i själen, även om det nog inte blir riktigt lika fartfyllt som sista gången på landet på Hafflingern F :) när hon och A tävlande med varandra och det bara var att hänga med i farten. Men jag hoppas att det blir en hel del galopp ändå.

Igår kväll blev det telefonsamtal med CD. Han är en uppiggande person får jag lov att säga och man blir lätt på bättre humör. Skönt med såna människor!

Här kommer ett lite roligt klipp från en dansaudition :)

Hoppas ni får en lugn och avkopplande helg! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

åHH VA KUL ATT FÅ RIDA!!

Det skule jag verkligen vilja testa!!



Jätte kul att se dig på FB!! =)

KRAM

Postat av: Norpan

Ja, det ska bli så mysigt att rida igen! :)

Tack detsamma om FB, med det har jag sagt redan :)

KRAM

2008-10-17 @ 21:04:17
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Bra att du lyssnar på kroppen - och tar hand om dig!Det är ju så lätt att susa med - jag gör det ofta även om jag vet allt som är bra för mig. Men nu är jag mig själv igen efter turbulens på jobbet innan semestern och aptrötthet i ett par veckor - det är skönt att man kan ta hand om sig med små medel som för min del ofta´är mer träning, bättre sömn och mer egen tid. Inte alltid lätt att få ihop det! Varför inte unna dig en massage nu när du är långledig? Jag gick på det i veckan - så jäkla skönt! Kul med ridningen.



Kram

Mika

2008-10-18 @ 20:59:15
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mika: Ja det är viktigt att lyssna på kroppen. Den säger ju ifrån av en orsak. Det svåra är att göra något åt saken. Men som du säger träning är det allra bästa! Sen får man tänka till på annat också. Ska på massage igen i slutet av den här månaden. Jag brukar försöka gå en gång i månaden. Det är verkligen en måbra-grej :) Kram på dig!

2008-10-19 @ 09:17:29
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, härlig dans ;)



Det är bra att du lyssnar på kroppen innan det är försent.. När man väl träffat botten blir allt ändå mer jobbigt. Hoppas nu att helgen blev precis så bra eller ännu bättre än du tänkt dej :) KRAM!

2008-10-19 @ 21:00:19
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Ja, tycker verkligen han borde kommit med ;) Tack, helgen blev jättebra! :) KRAM!

2008-10-19 @ 23:35:07
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback