Torsdag och trött...

Usch vad jag hatar de här tidiga mornarna egentligen! Ändå väljer jag själv att ta det tidiga tåget för att istället kunna sluta tidigare på eftermiddagen o slippa komma hem så sent. Men inte är jag pigg inte klockan 5 på morgonen. Det tar emot varje gång att stiga upp och sen åka ner till stationen kl 6.15! Mörkt är det ute vid den tiden nu också. Ser inte fram emot vintern! Måste börja komma i säng tidigare om kvällarna. Var till läkare igår för att kolla alla värden då jag varit så extremt trött på sistone. Trött är man ju ändå på hösten, men inte så man har fullt sjå att hålla sig vaken på möten på eftermiddagarna. Jag tror tom. jag somnat till i 1 sekund vid nåt tillfälle. Andra har börjat märka hur trött jag varit/är också. Så det var dags att gå och kolla. Får svar nästa vecka. Fick också göra ett EKG, men det var i alla fall bra, vilket kändes rätt skönt! Vi hade ett möte igår med vår grannförvaltning, plus våra respektive chefer och var rätt orolig att jag skulle bli sådär trött igen. Så jag gjorde iordning nyponte i 2 omgångar och faktiskt lyckades jag hålla mig hyfsat pigg. Det värsta är annars när jag inte håller igång utan bara blir sittandes som på tåget, möten.... På tåget har jag trott jag varit vaken o suttit och tänkt på något när jag helt plötsligt fallit framåt. Jag har alltså somnat till och drömt. Helt sanslöst!

Men som sagt, jag skulle behöva sova mer också. Kruxet är att går jag och lägger mig för tidigt, vaknar jag mitt i natten istället och ligger vaken. Men får väl vänja kroppen succesivt och lägga mig en kvart tidigare, sen en halvtimme tidigare och sen 45 minuter tidigare och sen en timme tidigare eller nåt....

I eftermiddag ska jag gå från stationen och hämta min bil som är inne på Ditec-behandling (lack-konservering). Det görs en gång per år och en blir så blank och fin. Det är som att ha ett vax på bilen som håller i ett år. Smuts fastnar inte lika lätt på bilen och det minskar risken för rost! Helt klart värt det! Men billigt är det inte, nästan 2000 spänn för påfyllnad!

Imorgon ska jag på massage! Ska bli så himla skönt och det är inte en dag försent! Har fått inflammation i en arm/axel som nog hör ihop med ryggen till viss del. Sen har jag fortfarande ont i korsryggen som kan ha berott på hunden som flög på mig i kombination med lite tuffare ridning. 1 timmes massage kommer nog att göra susen. Tigerbalsam är bra, men ibland kan det behövas lite hjälp på traven.

I helgen blir det en lugn helg. Ingen tur upp till stugan. Ska bara vara hemma och ta det lugnt. Filmkväll med kompisarna kommer det i alla fall bli på lördagen. Var länge sen jag träffade dem så ska bli riktigt kul!

Min tatuering är helt läkt nu! Helt otroligt att det gick så snabbt! 1 vecka tog det så var alla sårskorporna puts väck. Smörjer fortfarande in den för att den inte ska bli torr, men det dröjer nog inte länge förrän den kan sköta sig helt själv. Den kliar lite så det är väl inte helt läkt invändigt, men det dröjer nog inte länge. Är väldigt nöjd med den i alla fall fortfarande. Den passar mig perfekt och blev precis som jag ville ha den. Tittade på grundbilden jag haft från början och det blev skillnad! Den blev mycket bättre.

Blev inget med jobbet jag sökte, men är lika glad för det. Det hade tydligen varit ett svårt val i alla fall och alla som de kallat till intervju hade varit bra. Jag var ju i alla fall 1 av 6 som blev uttagen av 60 sökande. Bara det känns ju som en vinst. Sen har jag fått reda på att tjejen som har den andra halvan av LSS-biten förmodligen kommer att gå över på ett mammavik under 1 år på en annan tjänst så då kommer jag kunna fortsätta ha 100% under ett år till. Så det fixar sig. Jag har ju fortfarande bara 50% tillsvidare och resten är vik. Men har jag då ett år till på full tid så känns ju det bra. Sen hinner det kanske hända annat längs med vägen. Jag trivs där jag är, men hittar jag nåt som verkar intressant på närmre håll så söker jag naturligtvis det. Särskilt så länge jag inte har en fulltid tillsvidare. För det är ju tryggheten man söker såklart.

En skön helg önskar jag er alla!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch det är så hemskt att vara sådär trött. Jag sover minst en timme om dagen, på dagtid... sjukt ju! Man e ju ung liksom!



Skönt med massage! Det behöver man verkligen. KRAM

Postat av: Norpan

Sandra: Precis inte dags att bli trött än! Några år till ska man väl ha på sig åtminstone! ;) Jag somnar nästan alltid på tåget hem från jobbet (OM jag åker tåg). Man får ju vara glad att man inte somnat i bilen! Ja, massage är inte dumt! Men desto tröttare lär man bli. Totalt avslappnad blir man ju liksom :) KRAM

2008-10-02 @ 17:24:24
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Lennart

Du kanske har blivit biten av en liten tse-tse-fluga? Ta det vackert i helgen, vila lite och samla på dig energi.

2008-10-03 @ 07:10:28
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Norpan

Lennart: Vem vet :) Ja du i helgen blir det bara vila och lugnt! Blir en bra start med massage idag då! :)

2008-10-03 @ 07:19:33
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: vivan

Inte kul att vara så trött...bättre att de hittar varför du är trött...

Hoppas din helg blir lugn och skön!!!



Själv skall jag jobba.....



Läste om den jobbiga familjen...

Vi har en liknande situation hos oss...med en kvinna som hela tiden kräver och ljuger på oss...

mytoman??? vi kan inte gå själva till henne då hon anklagar oss för allt..hm...hittar på saker hela tiden, ljuger om den som varit hos henne tidigar.

Ha det skönt nu iaf...kramiz:)

2008-10-03 @ 08:29:59
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad kul att du är nöjd med tatuering, annars vore det ju hemskt..



Och tidiga mornar, usch.. Det är ingenting för mej. När jag börjar 7 vill jag kräkas, och då går jag ändå inte förän 6.30. Men det är alltid skönt att få komma hem på eftermiddagen istället för att komma hem framåt halvtio på kvällarna. Men det är nog en bra metod det där med att vänja kroppen att gå och lägga sej tror jag! :)



Synd på jobbet. Men tur att det inte vägde jättemycket ändå. Då blir man inte lika besviken.



Massage låter underbart. Det ska jag också boka tid för snart! Fick presentkort till det av rumskompisen innan hon drog och det var den perfekta presenten! :) Jag skulle aldrig ta mej råd med det annars.. Men du, ha de fint och hoppas att tröttheten snart går över.



Kram!

2008-10-03 @ 17:28:22
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: c

Det där med jobbet....det var verkligen otroligt bra att komma såå långt som att bli uttagen till intervju av 60 sökande!!nästa gång kan det inte gå annat än bra,du är på gång;)

Tröttheten tror jag beror på en kombination av för lite sömn o att det är den här mörka gråa årstiden nu.(framförallt HOPPAS jag att det är det som är orsaken!)

Kul med lite fest nästa helg här på landet!!

Kram

2008-10-03 @ 23:24:44
Postat av: Norpan

Vivan: Ja, får väl se om det visar nåt att jag har någon brist på nåt i kroppen kanske...



Jobb på helgen låter inget vidare! Men inom vissa yrken är det ju så. O då är man ju ofta ledig mitt i veckan ibland istället, vilket ju kan vara skönt.



Jaha, så ni har också en sån där energisugande person hos er. Det är inget vidare! Men nu har jag nog hittat mina knep som förhoppningsvis kommer att ta ner honom lite på jorden i alla fall förhoppningsvis (om jag inte hamnar i tidningen först ;) Han har ju hotat andra handläggare med det flera gånger...) Men såna människor är inte roliga att ha att göra med. Och de ger sig aldrig.

Hoppas du får en skön helg, trots jobb! Kram



Ida: Ja håller med dig. Tidiga mornar suger verkligen! Men som sagt, är rätt skönt att komma hem hyfsat tidigt istället.



Nej, det med jobbet känns faktiskt helt okej. Jag trivs ju där jag är just nu och nu när det verkar ordna sig ändå. Man vet vad man har....



Verkligen en perfekt present! Jag försöker gå en gång i månaden på massage. Det är så värt det! Ryggen mår så mycket bättre så jag unnar mig det! Sitter man stilla en hel del i jobbet så är det inte så dumt. Ha det så gott! Kram!

2008-10-03 @ 23:32:02
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Norpan

C: Jepp, en kombination av flera saker kan det vara. Får invänta och se vad proverna visar. Skönt att kolla i alla fall.



Jo, det känns kul att jag kom så långt! Det får jag ju absolut vara nöjd med! Kommer fler jobb säkert o då kanske jag också känner mig mer redo att sluta där jag är nu. För nåt jäkligt bra måste det vara ändå! Man byter ju inte bort ett ställe man trivs bara sådär...



Ja, riktigt jäkla kul blir det nästa helg!!! Att vi lyckades få ihop det till slut! :) KRAM!

2008-10-03 @ 23:46:28
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Lejonhjarta

Oj, jag har varit dålig på att gå min lilla bloggrunda märker jag. Det har ju hunnit hända en hel del hos Norpan.



Jag har just slappat i soffan och glott lite på Miami Ink och så kikar jag in på din sida och ser att tatueringen är gjord! En läcker och jättefin tatuering. Raka och snygga linjer. Blir ännu mer sugen på att skaffa mig en tatuering jag med, men det gäller ju att hitta ett motiv och en placering som man kan leva med resten av livet.



Skoj att du söker jobb och att du också kommer vidare till intervjuer och är med på målfoto. Skönt att du ändå inte "måste" hitta ett jobb då du har ett du trivs med, även om du får pendla lite. Hoppas du hittar ett närmare jobb så småningom så du får tillbaks lite tid.



Trevlig helg på dig!

2008-10-04 @ 11:02:29
URL: http://blogg.lejonhjarta.se
Postat av: Norpan

Lejonhjarta: Jepp, här händer det mycket :)

Tack! Kul att du tycker om den! Är jättenöjd själv med den och är inte ett dugg rädd för att jag kommer att tröttna på den. Den känns helt rätt, som jag och den var väl planerad! Men ändrade faktiskt om den samma dag! :) Så ska du göra en, välj med omsorg och vänta tills du är HELT säker.



Ja, det kändes kul att få vara 1 av 6 som fick komma på intervju av 60 sökande. Så känner mig inte ett dugg bitter. Kommer nog lite närmre hem så småningom och under tiden så har jag ju ändå ett jobb jag trivs med trots att det inte är någon höjdare att pendla varje dag. Ha en trevlig helg du med!

2008-10-04 @ 13:07:20
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Å va fin tatueringen var!! Gjorde den mycket ont?Hoppas helgen vart skön!!KRAM

2008-10-05 @ 23:01:52
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Tack! Nej, det var inte så farligt faktiskt. Trodde det skulle vara värre! O bättre är väl det, att föreställa sig att det ska göra skitont och sen gör det mindre ont :) Helgen har varit skön och utvilande :) Hoppas du haft en bra och skön helg också! KRAM

2008-10-06 @ 07:46:28
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback