Så skönt med helg....

Idag skulle jag ha åkt med Y till ett ställe utanför stan för att köpa regnkläder då det fanns där som skulle vara bra, andas och vara billigt. Men blev inget av med det.  Är en grej som måste åtgärdas på bilen och fanns ingen bil vi kunde låna så blev en sväng på stan istället. Men var trevligt det också. Vi tog en promenad ner. Inhandlade ett par jeans för halva priset och ett halsband för halva priset. Perfekt! Vi avslutade med att käka grekisk sallad på ett fik där man får en rejäl portion. Och så fikade vi lite efteråt innan vi gick hemåt igen i regn. Usch vad jag är trött på det här regnandet!

Hoppas att det inte regnar imorgon också för då är det meningen att jag ska ut och springa igen med vovven F. Sen ska jag upp och hälsa på farmor på sjukhuset också. Sen får jag se hur det blir på kvällen. Egentligen skulle jag hem och hälsa på C, P och lille J, men nu med bilen och allt så kanske det blir en hemmakväll istället. Sen på måndag är det dags för ridlektion igen :) Det ser jag fram emot!!!!

Sitter och lyssnar på Chris Browns skiva. Den är lika bra fortfarande! Gillar särskilt "Throwed", "Nice", "Wall to wall", "I wanna be" och "Forever". Just nu så blir det väldigt mycket RnB bortsett från Linkin Park och Gavin DeGraw. Men nu är det dags för lite film.

18 dagar kvar till tatuering! Blir klart precis lagom tills det är marknadsdags uppe på landet. Det ska jag förstås gå på. Brukar ju kunna bli nån ny handväska, nån ny vintermössa kanske, vantar. I år kanske det blir några nya tofflor. Sen ska C.D spela också, så få se om det är någon bra tid så man kan dit o kolla. Hoppas kompisen C kan vara ledig från jobbet så vi kan gå tillsammans. Var så länge sen. Hon jobbar egentligen den helgen.

Såg på Aftonbladets hemsida att någon lagt ut obduktionen från Arboga-morden på nätet. Hur kan någon vara så grym? Fruktansvärt, makabert och motbjudande. Sjuk människa!

Kommentarer
Postat av: Mallis in real life

Jag fattar inte hur obduktionsbilder kan hamna i orätta händer och om de nu gör det så kan jag verkligen inte fatta hur man kan välja att publicera dem på nätet. Lika sjuka är de som laddar ner skiten, vem vill se små mördade barn på en obduktionsbänk. Det är så man mår illa. Fy fan, rent ut sagt.



Sådär ja, nu fick jag ur mig lite ilska.



Jag hoppas oxå det håller upp imorgon, jag är ledig och vill ut i skogen.



Kram och sov gott

Postat av: Ida

Jag hoppas också på bättre väder.. :) Eller nej, kanske inte.. Jag ligger ju ändå bara i ryggläge och är täppt. Men för din skull och din stad kan det få bli solsken :)



Är det det som det varit sånt rabalder om? Det är ju sick. Jag har precis hunnit slå över till nyheter och förstått att det är nånting med arbogamorden men inte vad. Då är jag med! Det är bara för hemskt.. Ska lidandet aldrig få ta slut?



Jag ser fram emot en uppdatering av ridlektionen sen :) Kram!

2008-09-07 @ 00:52:35
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mallis: Håller med dig, är dåligt att det får ligga kvar. Pirate bay borde tagit bort det på en gång när de fick vetskap om det! Men sen att ladda ner det, det kan man ju bara inte förstå! Helt sjukt!



Inget bättre väder är det idag heller. Så får nog bli lite andra aktiviteter idag och hoppas på bättre väder inför ridningen imorgon i alla fall!



Kram kram



Ida: Ja, det var det som det handlade om. Sen är det förundersökningen som ligger ute också. Måste ju finnas någon som jobbar på plats som släppt materialet på nåt sätt, hur skulle annars någon kunna publicera det!?



Hoppas du mår lite bättre idag! Inget bättre väder här idag i alla fall. Uppdatering om ridningen kommer. Kram på dig!

2008-09-07 @ 09:59:34
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Lennart

Tänk så lätt det var förr med bilarna då de inte ville gå igång. Då sa man att det var lite skit i förgasaren, tog fram skiftnyckel och tång och rörde runt i motorn. Nu måste de kopplas till en dator, läsas av och analyseras. Ibland säger de att "nej det är inget fel för det syns inget här", fast bilen inte vill fungera.

2008-09-07 @ 16:29:12
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Fotografen

Ingen som minns Osmo Vallos obduktionsbilder? Tack vare dem kunde allmänheten se att han inte dog genom psykisk stress som rättsläkaren påstått, utan genom att få bröstkorgen krossad.

2008-09-07 @ 17:42:49
URL: http://stilbild.nu
Postat av: Norpan

Lennart: Ja, visst är det så. Nyare bilar är lite mer komplicerade nuförtiden. Nu får jag i alla fall igång bilen men vill inte köra med den då det är en grej som inte låter bra. Synd man inte är lite duktigare tekniskt själv!



Fotografen: Jo, så må vara fallet. Men jag tycker inte det rättfärdigar att lägga ut obduktionsmaterial på barn på nätet för det. I detta fallet vet man dessutom att barnen blivit mördade. Inget som behöver bevisas för allmänheten. Och man kan ju förstå de anhöriga också att de inte vill att det ska vara till allmän beskådan.

2008-09-07 @ 18:27:12
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Det stora kruxet med bilderna och förundersökningen är att det är offentligahandlingar. Etiskt och moraliskt kan man diskutera att de ligger ute. Jag tycker att det är väldigt osmakligt personligen. Samtidigt så är det något vi få ta om vi vill ha den friheten vi har kvar tyvärr. Alla vet vi väl vilket liv det är om FRA. Visst inte fullt ut samma sak men båda inskränker lite på våra friheter som vi har.



Jag hade inte ens tänkte att kommentera detta innan jag såg diskussionen här. Jag tänkt att beskriva fröken Norpan med några få ord...



Fartdåre, shopoholic, salladsätare och träningsfreak... =)

2008-09-07 @ 22:48:09
URL: http://www.egobloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback