SemesterNorpan på ingång...

Förstår inte vad det blivit med magen. Igår hade jag ont i magen (inte i magsäcken utan i mitten) hela dagen. Inte magsjukeont. Gick hem lite tidigare igår och sov sen i 2 timmar. Mådde inte så mycket bättre när jag vaknade heller. Käkade lite fullkornshavregrynsgröt och sen var jag över till svägerskan Y för att dricka lite te, då brorsan var på vift. Tog med mig kamomillte. Efter ett tag lugnade sig magen något i alla fall och hade en trevlig pratstund med Y och en mysig stund med lille H som blir 3 månader på torsdag. När man byter på honom pendlar han på med benen utav bara sjutton så gäller att lägga honom tillräckligt högt upp på den uppblåsbara underdelen han ligger på så han inte sparkar rakt på stengolvet. Han är jättenöjd när han ligger där. Armarna går i ett också och så jollrar han och ler :) Så söt! Så blev pyamas på och sen söva honom i famnen efter lite mys med faster när mamma Y pratade i telefon.

Men idag är magen lika ostyrig igen, även om jag är på jobbet. Sista dagen idag innan ledighet! Så skönt ska det bli! Imorgon om det är fint väder blir det nån utflykt med Y och lille H. På lördag ska jag upp till stugan för första gången på ett tag också. Ska bli mysigt! Hoppas det är fint väder så man kan sitta och njuta lite i solen medans man äter lite påsklunch! :) Bara att komma upp och andas lantluft och mysa nere vid sjön är helt underbart!  Sen är det förstås andra middagar i påsk som det brukar. Så jag hoppas för allt i världen att magen tar sig i kragen annars blir det inte kul! Idag t.ex. har påskharen varit i farten och lämnat ett påskägg på jobbet. Kan Norpan äta nåt? Näääää. Och jag som älskar smågodis! :(

Annika Östberg släpps från fängelset i USA och ska överlämnas i Sverige hörde jag på nyheterna imorse. Hon har suttit 28 år i amerikanskt fängelse och flera gånger sökt om både tidsbegränsa fängelsestraffet och att överlämnas till Sverige. Läste boken om henne för några år sedan om hennes liv innan och under fängelsetiden. Hur fel val i livet kan få ödesdigra konsekvenser. Väldigt intressant men såklart vinklad från hennes sida. Det finns säkerligen fler sidor av händelsen. Hon sköt inte polisen eller krogägaren, men hon laddade pistolen innan hennes make sköt polisen. Så hon måste ju förstått att han skulle skjuta fast hon själv inte vill kännas vid det i boken. Hon dömdes till medhjälp av mord med 25 år - livstids straff som utgång. Nu ska hon alltså flyttas över till Sverige efter en lång väntan. Frågan är om hon snart kommer att släppas när hon väl är i Sverige.... skulle nästan tro det. (Bild från Aftonbladet.se)

Fortfarande nöjd med min mobil :)) Ville bara säga det ;)

Kommentarer
Postat av: Daniel

VA?? ÄNTLIGEN till sweden!! Huh som jag sett henne i tv å läst om henne å blivit FLYFÖRBANNAD över hennes grymma öde!!

Vad SKÖNT!!

Postat av: Norpan

Daniel: Japp! Man kan ju tycka att hon suttit av sitt straff nu verkligen! Känns lite väl strängt för att inte ha skjutit själv eller planerat morden!

2009-04-07 @ 13:04:48
Postat av: Sandra

Hoppas magontet går över tills imorgon iallafall...



Jag blev såååå glad över att Annika får komma till Sverige. Jävla USA och alltid överdriva sina straff



KRAM

2009-04-07 @ 21:41:34
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Gissan

Har åxå följt Östberg emellanåt.

Förstår egentligen inte varför hon vill "hem". Som jag förstått så har hon knappt bott här i Sverige innan...?! Eller..?

Har jag hört fel kanske?

Hon är välkommen iaf. Har nog sonat sitt brott nu.

Krya på din mage nu.

Hoppas du mår bättre.

Kram Gissan

2009-04-07 @ 23:14:54
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Sandra: Ja USA har hårda straff, men ibland kan jag tycka det är bra också beroende på brottet. I detta fallet var det dock för hårt i förhållande till vad hon gjort.



Magen bättre men ej bra! :(



Gissan: Hon vill väl hem för det är friare här att sitta i fängelse. Det är ju en extrem skillnad mot USA. Sen kommer hon väl säkert ut när som helst också, vilket hon inte gjort i USA skulle jag tippa på. Men som du säger för övrigt har hon ju knappt bott i Sverige sen hon var liten.



Magen behöver nog några dar till på sig verkar det som. Men just nu är det lite bättre i alla fall. Kram på dig!

2009-04-08 @ 08:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback