Dags för uppdatering?

Sjuttsiken vad dålig jag börjar bli på att uppdatera! Har nog inte riktigt kommit in i jobbarsvängen ännu utan lever på semestertid ännu.... Får skärpa till mig!

Nu är som sagt vardagsrummet iordning, som ni kan se i förra inlägget :) Var och köpte det sista idag, en bäddmadrass som är såååå smart! På IKEA förstås! Den heter Suverän och är 140 x 200. Den går nämligen att dela också om man vill istället för att ha den som hel madrass. Bra om man inte vill ha stooooora lakan, eller om man vill ha den dubbel om man inte vill bädda ut hela sängen. IKEA har himla många smarta saker och bra lösningar på det mesta! O som jag skrev tidigare med en annan bloggvän på Facebook...Vilka himla kluriga namn!!!! :)) Jag tycker IKEA är toppen! Lite extrareklam för dem... :)

Imorgon är det dags för utvecklingsdagar med jobbet. Blir förläsningar och grupparbeten i 2 dagar. Imorgon blir en lite längre dag med förhoppningsvis lite skoj på kvällen och god middag! Dock är det mindre kul att jag strulade till det och låg för länge på spikmattan igår! Somnade nämnligen och blev liggandes i 40 minuter. Man ska ligga 10 min ca i början innan man blir van användare. Det innebar att när jag skulle stiga upp från golvet hade jag så jäääääkla ont i ryggen! "Spikarna" satte väl igång kroppen och så låg jag på golvet med spikmattan så blev väl stel som en kamel! Så sov inte speciellt gott i natt. Så känns som det kommer att bli skoj att sitta still imorgon och på torsdag. Smart Norpan, smart!! Börjar bli som en gammal kärring ;)

På lördag är det dags för den årliga kräftskivan igen! Nu när stugan har ett renoverat badrum och ett välfungerande tak igen :) Förra året uteblev den ju pga. renoveringen som pågick. Men på lördag då är det dags igen! Ska bli kul! :)

Kommentarer
Postat av: Daniel

ajaj hoppas ryggen mjuknar upp å e som återställd idag



Har oxå varit dålig på att uppdatera och kolla in mina vänbloggar - men vi får hoppas denna stressiga tid lugnar ner sig. Vardagen efter semestern har en tendens att bli råddig.

Postat av: Norpan

Daniel: Tack ryggen är mycket bättre igen och jag är i gasen som vanligt :)



Ja, det är alltid en massa efter semestern och att samtidigt hinna med en massa när man kommer hem och ta vara på sensommaren. Blir inte lika mycket tid! Men snart är väl hösten här och man är mer inne och har tid att sitta vid bloggen också... :)

2009-08-21 @ 08:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback