Vemodig hemfärd mot stan...

Semestern slut och kom hem sent på kvällen från stugan och landet! Drog mig in i det sista för att åka hem till stan igen. Känns lika vemodigt varje gång jag. Känner mig uppriktgt ledsen varje gång det är dags att åka hem. Trivs så himla bra där! Visst är det skönt att komma hem några dagar emellanåt, men annars mår jag som allra bäst när jag får vara där alla gånger! Men så är det såklart skillnad på sommar, vinter, höst och vår. Skulle jag vara där på vintern skulle jag ju inte vilja bo själv där nere vid oss. Skulle bli lite väl ensligt! Men vem vet i framtiden... I vilket fall kändes det inte ett dugg skoj att åka hem till stan och särskilt inte att gå till jobbet imorgon igen! Önskar jag hade haft 2-3 veckor semester till!

Att bo själv i stugan var inga problem! Kändes riktigt skönt och rofyllt! Tidigare har jag inte velat vara där helt själv. Men kanske har man blivit lite tuffare med åren ändå :) Kissen var ju med också och hon trivs som fisken i vattnet i stugan. Ibland undrar jag om jag inte är mer lantis än stadsbo ändå! Älskar att vara ute i den vackra naturen där uppe och rida i skogen och pyssla ute. Och nu när jag hade internet och allt fick jag inte ett dugg lappsjuka! Lite trist var det när det regnade, men kollade på film och myste inomhus varvat med att åka in till samhället och åka och hälsa på kompisar. Och sen i onsdags har jag även haft sällskap av brorsan, Y och lilla H som varit på besök. Och idag kom även Y´s tvillingsyrra och man upp och ska stanna till tisdag.

Så idag blev det ännu en av våra omtalade sopplucher! Morotssoppa idag! Så gott! Och sen var jag kvar o grillade med dem innan jag styrde bilen hemåt mot stan igen. Tyvärr hann jag inte med och basta idag som det var tänkt, utan det får väl bli nästa gång jag kommer upp igen. Har ju en kräftskiva att se fram emot i augusti t.ex. Och då är det inte omöjligt att det blir basta av.

Jaha, imorgon är det alltså dags att gå till jobbet igen. Usch och blä! Ser inte ett dugg fram emot det! Dags att byta jobb? JA!!!! Men visst tycker jag om mina kollegor! Nu ska jag också i veckan börja kolla in hos mina bloggvänner lite mer och se vad de haft för sig!

Kommentarer
Postat av: Gissan

Ja men det är ändå skönt med rutiner... Faktiskt! För att uppskatta semester och ledighet måste man ha vardagliga rutiner, och för att uppskatta vardagliga rutiner så måste man ha semester och ledighet. Så är det bara.

Hoppas du får en bra start på jobbet i alla fall.

Kram från Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Ja, det är skönt med rutiner till viss del, men inte under sommartiden! Hade gladeligen haft några veckors semester till utan att gråta några floder över det ;) Nu är det ju ett helt år till nästa semester! Har inga dagar kvar att ta ut mer om det blir nån flex eller så. Sen tar det emot lite extra i och med att jag börjar tröttna där jag är. Så jag hoppas det snart dyker upp nåt nytt. Men att bo på landet skulle jag faktiskt inte ha något emot. Hoppas din skolstart går bra! Kram!

2009-08-04 @ 09:07:31
Postat av: Daniel

Visst är det lite vemodigt att återvända till vardag, jobb å bestyr efter semester. Men de krafterna du samlat på dej nu lever du länge på! :))

2009-08-04 @ 12:53:08
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Jo visst är det så, men saknar stugan och landet! Tråkigt att veta att man bara kan vara där på helgerna nu.

2009-08-04 @ 22:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback