En halv dag kvar wohoooo!

Julen närmar sig!....

Guuuud så trött jag såg ut på videobloggen innan :)
Blinkade 711 gånger, men pga. segheten i webbkameran så tror jag faktiskt att jag såg ännu tröttare ut än vad jag egentligen var. Var faktiskt mycket piggare än på videobloggen innan det. Då kände jag mig riktigt vissen! Men tack Daniel för de värmande orden! Du är bra söt du! :)

Idag har jag haft en riktigt bläig dag! Blev erbjuden ett jobb i hemstan som jobbcoach....Kul! Jo, det hade det varit om jag hade kunnat tacka ja till det också. Lönen låg mer än 3000 kr lägre än jag har nu! Bara det i sig gör att jag inte kan tacka ja :( Skulle ju i så fall vara som att starta om på noll. Dessutom var det en visstidsanställning på ett halvår till en början. Killen som ringde berättade att de aldrig fått låta någon sluta efter det, men var ingen provanställning, så ändå osäkert. Jag kanske skulle kunnat få tjänstledigt, vad vet ja. Men för den lönen. Nej, inte en chans! Känns jättetråkigt då det kändes som ett roligt jobb :( Men inte till vilket pris som helst. Hade jag varit helt arbetslös, då hade jag säkerligen tackat ja omgående, men inte nu. Det går inte.

Förutom det så blev jag oskyldigt utskälld på min telefonsvarare på jobbet idag. Jag hade gjort min del, men det var hos en annan person det felade. Att inte vissa kan hålla sig i skinnet tills de vet hur det ligger till innan man blir utskälld. Men det är som tur är inte ofta det händer så får vara glad för det! :)

Men när man haft en riktig skitdag, rent ut sagt, så kan man behöva pigga upp sig med något! Och vad piggar upp en mer än ett roligt klipp? Detta måste vara en utav de sötaste hundar som finns! Fonzie visar hur man undviker blöta och kalla tassar! Så jättesöt!
Klicka här! Jag har nog blivit lite kär i Italienska vinthundar :)

Imorgon ska jag börja tidigt som attans! Men så slutar jag till lunch! Sen blir det frissan! Ska bli såååååå skönt!


Önskar er en trevlig tisdag!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Förstår dej, vem byta ner lönen så mycket!

Jobbar som jobbcoach å ÄLSKAR det jobbet.. så skoj arr jobba med folk, hitta på idéer å hjälpa till!!!

Men var ju som sagt arbetslös när jag fick jobbet!

Postat av: Sandra

GOD JUL TJEJEN! KRAMAR

2009-12-23 @ 16:14:22
URL: http://gudis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback