7 dagar kvar...

7 arbetsdagar kvar till semester! Gud vad jag längtar!!! Det känns så segt att stiga upp på mornarna nu och det känns som det är svårare och svårare att komma iväg tidigt! Sen har jag hur mycket att göra som helst så idag blir det en sen dag dessutom! Inte känns det lättare när solen skiner från en klarblå himmel! Men igår gick vi ut på fikarasten och köpte oss varsin glass i alla fall och idag ska jag och en kollega gå ut på lunchen och käka.


Igår var det middag hos pappa och hans sambo K.
K fyllde år så vi fick kycklingssallad och jordgubbstårta till efterrätt. Sen blev det också champagne och vin. Men blev bara ett glas vardera så tog det lugnt eftersom jag skulle upp och jobba och sen myste jag med lilla H som också var där. Och alkohol och barn går inte så bra ihop!  Lilla H hade oturen att få 3 valpar på sig när jag i lugn och ro (trodde jag) skulle byta på honom inomhus och de var utanför i trädgården och lekte. Men rätt som det var så kom de infarandes som raketer. Så pappa och svägerskan som var inne just då och jag försökte hålla bort dem innan jag lyckades lyfta upp lilla plutten. Han lyckades ändå få ett litet märke från en klo på kinden stackarn och så blev han förstås rädd så faster fick trösta. Stackars liten! Inte alltid lätt med valpar och barn! Men det gick bra i alla fall! Där hemma är ju normalt också bara en valp. Men nästa gång får man byta på lilla H på övervåningen istället där de inte får vara.

På lördag ska jag vara barnvakt åt lilla H för första gången när Y och brorsan ska iväg på olika saker. Ska bli mysigt! :)

Kommentarer
Postat av: Gissan

Glöm inte o gå in o kolla vad jag har åt dig hos mig.. ;)

Kram Gissan

Postat av: mallis in real life

Vad mysigt att få vara barnvakt. Jag vill oxå ha en bebis som jag kan vara barnvakt åt. =)



Snart semester.....



Kram

2009-06-25 @ 08:53:04
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Daniel

7 dar går som smort - du orkar!

2009-06-25 @ 11:38:54
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Gissan: Tack än en gång för utmärkelsen! :) Kram på dig!



Mallis: Ja det är mysigt! :) Har förgosat lite ikväll också :)) Du får väl låna hem nån...:) Men du har ju brorsbarn som du myser med lite då och då i alla fall. Var det en eller två... en tjej vet jag i alla fall som börjar bli stor :) De är ju goa då med! Kram kram



Daniel: Ja, jag hoppas tiden går snabbt! För nu börjar semestern känns i hela kroppen! Stugan is calling ;)

2009-06-25 @ 23:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback