Söndag...

Jobbet jag sökte och som jag var på intervju igår verkar klockrent för vad jag skulle vilja göra. Man arbetar med ungdomar mellan 10-19 år som riskerar att hamna i missbruk eller kriminalitet. Det är ungdomar som har sociala/neuropsykiatriska/psykiatriska svårigheter. Vissa kan vara utåtagerande. Det är en dagverksamhet där man jobbar som samordnare/teamledare. Det är en kombination av att vara coach, jobba utåt mot ungdomens nätverk som föräldrar, skola och eventuellt andra bitar. Man har samtal, sätter upp mål tillsammans med ungdomen, social färdighetsträning bla. Det verkar enormt roligt! Och som sagt arbetsplatsen är bara 3 minuters cykelväg från mitt hem. Det vore jättekul om jag fick det. Kul också att få vara med och bygga upp en verksamhet då det startar upp här hemma, men finns i andra städer. Det kommer finnas möjligheter att jobba vidare med utveckling och vara med i projekt. Så det låter jättespännande. Men vi får väl se... 2 tjänster ska det bli så jag hoppas att jag får en utav dem.

Regnet fortsätter! Trist det är! Regnade gjorde det igår också när jag och en kompis åkte hem och var valpvakt till pappas och hans sambos valp + valpsyskonet som sambons dotter har. De är så goa :) Sen var jag och gratulerade kompisens son som fyllt 3 år i maj och som jag är "moster" åt.  Inte dåligt att få vara moster också :) Det blev tecknade filmen Pelle Svanslös och Mora träsk sånglekar på dvd. Han gillar att sjunga och dansa och älskar att titta på tecknad film. Ikväll kommer fasters lilla älskling hem igen från att ha varit en vecka i Uppsala. Har saknat honom så :)

Här kommer ett litet klipp med valparna som heter Cookie och Charma. Bernen sennen är rasen.




Kommentarer
Postat av: Ida

Det låter som ett kanonjobb! Verkligen intressant :) Något som du skulle passa för. Jag vet inte om jag skulle orka ett sånt jobb rent psykiskt. Jag håller alla fingrar och tår ;)



Och så var sötäcklena framme igen, hihi! Huva så söta dom är :) Ena syrran hade samojed förut och dom såg ju ut exakt så som valpar fast kritvita. Gosingar!



Kram till dej i skyfallet.

Postat av: Sandra

Det där låter som ett jobb du skulle passa för!! Håller tummarna att du får det!! dET ÄR DU VÄRD!!



Ja visst, vilket skit väder!!! Usch och brr!!!!!



Ta hand om dig nu! KRAM

2009-06-14 @ 20:51:44
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Tack gumman :) Ja det känns som ett jobb för mig. Vill ju jobba mer direkt mot individen nu och har gjort det på olika sätt tidigare. Det var ju därför jag gick min utbildning från början :) Är glad för all tum och tårhållning jag kan få. Det behövs. Sist var jag ju så nära man kan komma så nu borde det väl ändå vara min tur...



Hiihi, jepp lite sötäcklena är framme igen. Åh krivita sötingar låter inte dumt det heller. Samojeder är jättefina också! Kram kram



Sandra: Tack vännen! Jag hoppas verkligen att jag får det! Vore ju fruktansvärt skönt att slippa pendla också :))



Ja, kommer inte solen snart för fy vad deprimerad man blir av det här vädret!!! Ta hand om dig också! KRAM

2009-06-14 @ 22:37:20
Postat av: Lejonhjarta

Jag håller tummarna för att det blir något av det här jobbet. Kanske är det den här tjänsten som allt har banat väg för sista tiden... men så många intervjuer, olika chanser och olika arbetsplatser. Du ska se att det löser sig och du kan sova 20 minuter extra på morgonen sen ;)



Ah... såna ulltottar. Var en precis likadan med på pokerkvällen igår också. En liten rackare som gillade att nafsa och bitas S

2009-06-15 @ 00:53:54
URL: http://blogg.lejonhjarta.se
Postat av: Gissan

Ja då håller jag tummar o tår än en gång för ditt jobbsökande... Jag tror det ordnar sig o blir ett jättebra jobb för dig snart. Jag känner det på mig ;)



Kramen till dig

Gissan

2009-06-15 @ 10:44:12
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Lejonhjarta: Tack tack! :) Jag hoppas verkligen som du skrev att allt det andra har banat vägen för det här jobbet. Tänk vad pigg man ska vara på kvällarna sen då om jag får jobbet! Vore underbart! Nu är man mer som en vissen kamel...



Hihihi, ja de är lite busiga de små liven när de är i valpstadiet :))



Gissan: Tack min vän :) Hoppas verkligen det! Nån gång måste det väl ändå gå hela vägen...?

Kramisar

2009-06-15 @ 22:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback