Är det inte semester snart?...

Klockan är 21.50, men det känns som klockan är mycket mindre. Det är ju så ljust ute! Åh, om man var ledig redan nu. Känns tungt att jobba denna veckan och en hel vecka till!!! Ska bli så skönt att komma upp till landet igen. Och jag saknar en viss person...svårt att undgå att göra det!

Fick reda på idag att det inte blev nåt med jobbet jag sökte. Drog det kortare strået. Var många som var kvalificerade och jag gjorde en bra intervju, men några andra var väl mer passande... Känns skittrist! Så det känns ännu tyngre att gå till jobbet nu. Är så less på att pendla! Får väl hoppas det dyker upp nåt annat i höst.... men känns trist att söka också när man hela tiden är så nära och sen blir det inget ändå.

Ärendena på jobbet är hiskeligt många, mycket assistans så blev övertid igår. Måste försöka hinna klart de flesta av dem innan semestern hur nu det ska gå till. Usch och blä, känns inget roligt! Tur helgen som var får en att le lite i alla fall. För just nu känns det lite tungt!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Jag beklagar!



Men icke ge upp - kommer nya möjligheter å nya jobb. Bara att ha tålamod. Var utan jobb nästan ett år så förstår besvikelsen med nej svar!

kraam å nya krafter!

Postat av: Norpan

Tack gulliga du! :)

Ja, jag hoppas verkligen att det vänder, för tålamodet börjar tryta! Kram på dig!

2009-06-24 @ 00:18:40
Postat av: Gissan

Semestern är runt hörnet. Håll ut!

Förstår din besvikelse med jobbet.

Jag får åxå komma på intervjuer men sen faller jag...(undrar ibland om det beror på mitt utseende eller nåt... ;)

Det är inte bra att gå o vantrivas på jobbet...jag gjorde det de tre senaste åren. Med folket..inte arbetsuppgifterna...Nu när jag kommit in på utbildningen så känns allt så toppen.

Jag är övertygad om att du kan hitta små roliga ting i din närhet som ger dig energi att fortsätta söka annat. Tror det är jätteviktigt för dig att få en nytändning.

Se fram mot semestern först och främst och ladda batterierna.

Stor kram till dig.

Gissan

2009-06-24 @ 08:54:24
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: mallis in real life

Trist med jobbet du sökte, men men, vad ska man göra. Det är bara att ta nya tag. Tur att du inte är helt arbetslös i alla fall, det hade varit värre.



Jag jobbar oxå två veckor till, sen semester. Man blir lite rädd att det fina vädret ska ta slut till dess. Jag har ju tur som inte jobbar så långa dagar, idag jobbar jag mellan 12.30-18.30 annars jobbar jag 9.30-15. Inte så jobbigt att jobba då.



Ska nog ge mig på en badpremiär imorgon.



Må så gott. Kram på dig

2009-06-24 @ 09:15:36
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Gissan: Nej, jag behöver verkligen en nytändning och jag börjar känna att jag vill göra nåt annat än att göra utredningar och ta beslut. Vill jobba mer mot individen igen. Extra starkt känns det när det hopar ihop sig och jag har hur mycket stora utredningar som helst. O efter allt strul som varit på jobbet och eventuella förändringar som kommer att bli efter årsskiftet så vill jag vidare.



Jag hoppas jag kan släppa det på semestern och njuta och ta nya tag i höst. Men visst är det trist att falla på målsnöret hela tiden.



Förstår att det känns skönt med din utbildning till hösten! Jättekul för dig!! Det kommer att gå så bra, särskilt när det är något du verkligen vill läsa! Stor kram tillbaka och tack för peppningen! :)



Mallis: Ja, det gäller att samla krafterna igen och ta nya tag trots att det känns motigt! Och visst ska man vara glad att man har ett jobb i alla fall. Men har jag otur efter årsskiftet kan jag stå med en halvtidstjänst så jag hoppas verkligen att jag hittar nåt tills dess!



Härligt med ett sådant schema! Tycker defintivt du ska passa på med en badpremiär imorgon! Nu är det nog hyfsat skönt i vattnet! :) Må så gott du med och ha en härlig dag imorgon! Kram kram

2009-06-24 @ 10:49:25
Postat av: Gissan

Hej igen,

Du har en sak o hämta inne hos mig, om du vill ha den ;)

Kram Gissan

2009-06-24 @ 20:25:46
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Lotta

Nej, vad tråkigt! Jag som höll tummarna så hårt för dig! Kram på dig!!!

2009-06-24 @ 22:22:02
URL: http://loppansbubbel.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Lotta: Ja, det känns jättetråkigt! :( Men får hoppas det dyker upp fler jobb till hösten! Kram!

2009-06-25 @ 07:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback