Ont i halsen...

Hade väl några bacilusker i halsen när jag var ute och sprang förmodligen och sen tog jag av mig så jag bara sprang i linne och en tunn långärmad tröja + mysbrallor för jag blev så varm och vips 1 dag senare så har man ont i halsen. Typiskt! Jag som tänkt springa idag igen. Men får lugna mig tills halsontet gått över. Lite snuvig då kan man springa, men träna och ha ont i halsen ska man låta bli om man inte vill riskera och få hjärtsäcksinflammation. Känner mig lagom mosig o frusen idag och hade hellre legat nerbäddad i sängen. Visst är det synd om mig idag? ;) (Bild lånad här)

Vårvädret försvann också lika snabbt som vinden. Ute vräker regnet ner istället....

Till helgen kommer eventuellt min kusin från Lettland och hälsar på. Hon ska till Sthlm och kommer förhoppningsvis också över dagen till mig o hälsar på. Vore jättekul! Då blir det mycket engelskaprat igen! Himla smart sätt att kunna hålla kontakten via FB måste jag säga, då har man koll på släkten :)

Håller också på och söker lite jobb. Har hittat några stycken som jag ska söka få se. Samtidigt fortsätter rekryteringen här hos oss. Vi har än så länge haft en på intervju och hon började gråta i slutet av intervjun! Mäkta förvånad jag blev! Har jag faktiskt aldrig varit med om förut och inte att jag har inte själv ens varit i närheten av att börja tjuta på nån intervju. Men vissa är känsliga tydligen.... Men ger inte något jättebra intryck direkt. För man undrar ju lite om en sån person klarar pressade situationer på jobbet och såna har vi verkligen, särskilt när det gäller personlig assistansärenden. Så rekryteringen fortsätter... Eller har ni börjat tjuta på nån intervju? Tyckte väldigt synd om henne dock får jag lov att säga.

Kommentarer
Postat av: Lennart

Där har jag ytterligare en anledning till att inte springa. Vad skönt!

Postat av: Daniel

Kom ihåg nu vännen att få i dej varmt vatten, hyr en film eller läs en bra bok, köp nåt gott (om du kan svälja) å bara vila.

Krya på halsen!

2009-03-17 @ 14:49:05
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Lennart: Ja, man kan alltid hitta bra ursäkter om man vill ;)



Daniel: Tack tack, har börja nysa o bli snuvig nu också, så blir nog soffläge resten av kvällen framför tv:n med lite tyck-synd-om-sig-självgodis ;) enligt dina rekommendationer o ska nog faktiskt se en film :) om jag inte fastnar i nåt bra tv-program.

2009-03-17 @ 16:36:21
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Först vad fint lilla H.s cermoni var!!!



Gråta på en anställningsintervju???? Aldrig hört talas om nån som gjort det - och aldrig gjort det själv heller! Det verkar väldigt knepigt tycker jag, då hade jag nog fått ett väldigt konstigt intryck av den personen.



Kram

Mika

2009-03-17 @ 18:25:03
URL: http://msmika.blogg.seg.se
Postat av: Mika

Krya på dig och halsen!

2009-03-17 @ 18:25:49
URL: http://msmika.blogg.seg.se
Postat av: Norpan

Mika: Tack! Ja, det var fint och enkelt. Var fint att ha det hemma sådär :)

Ja, visst får man ett konstigt intryck. Hon är ute ur leken, tråkigt nog för henne. Hon var inte klar med sin utbildning heller.



Tack! Ska nog ta och dricka lite varmt te. Blir bara mer och mer hängig så har nog fått en riktig dunderbacilusk! Kram

2009-03-17 @ 18:38:29
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback