Söndagsridtur, rally och Earth hour...

Nyss hemkommen från en härlig ridtur på 2 timmar! Lite kallt med skönt att komma ut i friska luften på hästryggen! Blev inte mycket ridning i skogen då det var en del tunn hård snö som hästarna kan trampa snett av. Svårt att se vad som finns under då när den börjar smälta och är lite isigt. Inte så kul att slå ikull sig med hästen.... Var faktiskt en tjej som red med oss som åkte av. Hästen trampade snett vid snön och åkte igenom på nåt ställe på vägen ner i nån liten grop. Men det gick bra och hon gjorde inte illa sig. Men man blir ju lite skakis efter ändå. Jag vet ju ;) Men jag hade ju oturen att bli lite blåslagen. Och man får en viss oro i magen efteråt när man ska upp igen. Men jag har inte blivit rädd eller så. Jag känner mig trygg och säker på hästryggen. Men de är ju ändå djur och det kan ju hända saker. Så man ska ju ändå ha respekt.

Försov mig ju imorse. Jag trodde jag steg upp i goooood tid, eftersom klockan var 8. Men det var den ju inte. Den var klockan 9, då det var dags att ställa om klockan i natt! Jag skulle åka 9 för att tanka bilen var det tänkt. Istället kom jag iväg 9.40, tankade på ett dyrare ställe precis nedanför området på 5 minuter och var på plats i grannstan kl. 10.15 som jag skulle. Det tog alltså 30 minuter, vilket normalt sätt åtminstone brukar ta ca 40 minuter. Tror ni jag körde snabbt eller? ;) Fy på mig! Hade hela tiden koll på om det skulle vara några poliser ute. Typiskt nog när man har lite bråttom så hamnar man ofta bakom någon mespropp som sitter och kör i 80 km/h trots torrt på vägen och 90-sträcka! *suck* Men första chans blåste jag om som en liten pallervante!

Igår var det Earth hour-dags mellan klockan 20.30 och 21.30. Jag hade middagsbesök av en kompis som ville ha en liten datalektion, men då man bara skulle släcka ner alla lampor så gick ju det fint. Fick köra tända ljus till Robinson och datalektionen. Tur jag ändå var klar med maten innan. Var rätt häftigt att gå in på Aftonbladets hemsida och se hur hela världen släckte ner... Ett litet slag för miljön i alla fall :) Till middag blev det bacon- och broccolipaj med avokadosallad till och sen Tobleroneglass till efterrätt.

Nu är det dags att starta upp tvätten och sen ska jag laga middag tillsammans med Y och brorsan och hälsa på lille H samtidigt. Man måste ju passa på nu lite extra när jag inte kunde träffa honom på 2 veckor när jag var sjuk :)

Kommentarer
Postat av: Gissan

Hahaha.. Jag var så snurrig i helgen så jag ställde om klockan mellan fredag o lördag... Väckte mina trötta boys vid halv åtta för att vi skulle hinna med hotellfrukosten.. jisses. De fick ju sova en hel timme till.

Ha en bra dag.

Kram Gissan

Postat av: Daniel

HAr jag inte sagt åt dej att du ska vara försiktig i trafiken å inte gasa på så förfärligt!?

2009-03-30 @ 09:59:30
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Gissan: Hahaha, ja det är lätt hänt att förvirra sig med sommartiden! Tur det inte inträffade på en vanlig vardag i alla fall... Vad mysigt med hotellfrukost! Det brukar ju vara så gott!!! :) Kram kram



Daniel: Hihihi, I know, förlåt! Ska bättra mig :)

2009-03-30 @ 16:52:22
Postat av: p

sv. låter trevlgit :) kommer lite sent nu, men i helgen så var jag med kompisar. var i stan, såg bio, bastade och tog de lugnt :)

2009-03-30 @ 17:34:35
URL: http://paaulina.blogg.se/
Postat av: mika

kika hos mig - överraskning.

kram

mika

2009-03-30 @ 19:12:22
URL: http://msmika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback