Ännu ett beroende?

Jag har tidigare skrivit om mitt beroende.... läppbalsamberoende. Jag har ju ett grovt Försvarets hudsalvaberoende! Jag kan inte gå hemifrån eller ens till en annan våning på jobbet utan min Försvarets. Men nu har jag nog börjat undra om jag inte har fått ännu ett beroende... Databeroende. Tidigare kunde jag sitta vid datorn då och då under kvällen, men sen jag skaffade laptopen så står den på under kvällen i vardagsrummet under tiden jag gör nåt annat. FB är igång hela tiden. Hur sjukt är inte det? Det är också det första jag gör när jag kommer hem, att slå på datorn. Men har jag främmande har det i alla fall inte gått så långt att jag inte stänger av datorn. Men ändå! Jag har redan börjar fundera hur jag ska göra när jag är i stugan under semesterledigheten. För jag vill ju kunna komma åt FB och bloggen då också ju. Vilka ilandsproblem! O jag skulle gått och lagt mig för länge sen! O vad gör jag? Sitter och bloggar! Att det kan vara så jäklans svårt att slita sig från datorn... Vad gjorde vi förut när vi inte hade en dator egentligen?

Marknad i helgen i hemstan. Imorgon bär det av en sväng ner, några hundra meter bort för att införskaffa några fler foppatofflor. Jag älskar mina svarta som jag har och tar med dem till jobbet också. Men nu har jag kommit på att jag nog istället för att släpa omkring dem nog ska ha ett par hemma, ett par på jobbet och ett par i stugan!

På lördag bär det av en sväng upp till stugan för lite avkoppling! Det ska bli såååå skönt!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Du klarar säkert av att nå både bloggen och FB via mobilen... =) Annars kan du säkert köpa dig en iPhone så är saken fixad sen... ;)



KRAM

Postat av: Norpan

Fredrik: Ja, det fixar sig säkert. Köpte ju en ny bra mobil alldeles nyligen som är det närmaste iphone man kan komma när det gäller vanlig mobil så gäller bara att hitta nån smart tilläggstjänst. Kram

2009-05-29 @ 08:17:27
Postat av: Daniel

Förr skrev man till hands å på skrivmaskin... så charmigt det var förr ändå!

2009-05-29 @ 08:42:07
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Ja, tänka sig. Hur ofta skriver man brev nu för tiden :) ALDRIG! Visst hade det sin charm! Det är ju egentligen roligare att få ett skrivet brev från någon än ett mail...

2009-05-29 @ 12:09:15
Postat av: mallis in real life

Visst är det svårt att slita sig från datorn. Har vid ett flertal tillfällen somnat med laptopen på magen, för jag tar den med mig till sängen.



Lätt hänt!



Har så många läppbalsams att jag tappat räkningen. Har minst två i varje väska så jag alltid har med mig. Två vid nattduksbordet och en bredvid tandborstsmuggen, efter tandborstning blir läpparna supertorra juh!



Ha en underbar helg. Själv ska jag jobba men på söndag ska det bli kanonväder och kanske badar jag för första gången i år. Du har ju redan avverkat din premiär.



Kram på dig

2009-05-29 @ 21:17:17
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Mallis: Ja, extremt svårt :) Lätt hänt också att somna med den som du säger...



Så du är också lika läppbalsamberoende som jag. Det är absolut det sista jag gör innan jag går och lägger mig. Och visst måste man ha på efter tandborstning, likadant om man käkat mat och om jag går upp tidigt på morgonen för att gå på toa, ja då måste jag ta lite då med :))



Tack! Och hoppas att du får ett härligt dopp imorgon även om du jobbar i helgen! Kram kram

2009-05-30 @ 22:22:22
Postat av: Lejonhjarta

Visst är det otäckt så mycket man sitter vid den här dumburken helt i onödan. Jag känner själv lite av samma beroende. Jag provade på en "reclaim the life"-vecka för ett par år sedan då jag slog av dator, tv, dvd och gjorde annat skoj istället. Funderar faktiskt på att göra detsamma igen.

2009-06-05 @ 13:24:54
URL: http://blogg.lejonhjarta.se
Postat av: Norpan

Lejonhjarta: Japp, det kan definitivt vara bra att reclaima livet emellanåt. Särskilt vad det gäller datorn! :) Finns som sagt roligare saker man kan göra.

2009-06-05 @ 16:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback