Tuff ridtur, pizzakväll och valpträff...

Har träningsvärk i hela ryggen idag! Var verkligen en ridtur som heter duga igår! O på en högre valack som tar stora steg så  blir det väl lite extra träning för den som sitter på såklart :) Jäklar vilken rolig ridtur det var! Mycket tölt och mycket galopp! :) Vilken lyckokänsla man får varje gång när man reser sig lite lätt i sadeln, lutar sig lite lätt framåt och hästen galopperar full fart framåt och träden bara viner förbi i ögonvrån! Jäklar enamma vilken känsla det är! :) Solen strålade från himlen så vi hade perfekt väder. Alldeles vindstilla var det! Nu när min lektionsridning slutat, känner jag att jag får ta och boka upp nån tid snart igen!

På kvällen var jag och hälsade på mamma och dit kom också brorsan, Y och lilla H. Käkade pizza! Och vem pinkade på faster tror ni? Just det, lille H. Just fint det! Så var ju bara att försöka tvätta av jeansen lite fint och blåsa dem torra med hårblåsen för att sen slänga dem i tvätten när jag kom hem!

Kändes nästan som fredag (eftersom det är röd dag idag) så det gick jag och trodde ända tills jag kom hem och en kompis skrev på FB till mig: "Men hörru, det är ju faktiskt onsdag idag!" Så höll ju nästan på att missa Grey´s anatomy! Såg en halvtimme, men det var för att hemresan hem tog en stund också.

På morgonen har jag tagit tag i disken och nu blir det till att hoppa in i duschen, käka lite fullkornsgröt och sen blir det promenad med Y och lilla H bort till pappa för att träffa lilla valpen som de skaffat. En Bernen sennen. Kommer bilder sen :) Den är väl näst intill som en liten nallebjörn med den pälsen som den har :)

Skönt med lite ledigt några dagar nu! :))

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhhh den bilden vill vi se =)



Lät som en mysig dag men pizza och mys. Och tur att du inte missa Grey´s, det e ju verkligen super bra nu!!! ;)

KRAMAR

Postat av: Norpan

:) Det var en otroligt söt liten en :) Hade gladeligen tagit med henne hem, men tror inte kissen hade blivit lika glad då! ;) Håller med om att Grey´s är bra! Älskar serien! KRAMAR

2009-05-21 @ 19:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback