Tjejmiddag och Eurovision...

Mysigt med tjejmiddag på lördagen och kolla på Eurovision song contest. Vi var hårda kritiker och ingen gick förbi oss obemärkt ;) Min nya favorit efter att ha lyssnat igen blev Norge och jag trodde den hade stor vinstchans med tanke på att den stod ut från de andra bidragen och var lite annorlunda med sina fioler. Och den vann! Grattis Norge! Malenas bidrag lät om möjligt ännu tristare igår. Kören hördes inte alls och låten lyfte inte. Den var väldigt blek. Så förtjänade inte att komma bättre. Där fick svenska folket se att opera var ute för länge sen! Islands bidrag var också helt okej, hon sjöng fint och låten fin, men inte jättemärkvärdig egentligen. Kommer absolut inte ihåg hur den går så här i efterhand.

En annan lustig grej var att jag sa till de andra att Danmarks låt lät väldigt mycket Ronan Keating. Det var ju han som hade skrivit låten tydligen :) Så var med andra ord inte så konstigt att jag tyckte det. Azerbadzjan var helt okej också tycker jag. Var ju svenskar som framförde låten. Arash. Finland tycker jag synd om som kom sist. Det var den inte värd. Det var mycket sämre bidrag och som dessutom inte kunde hålla ton, som England t.ex och Ryssland själva. Kan ni förresten stava till Azerbadzjan? Många stavningar på det har jag sett :) Med bara d och bara z, men ska vara både och :)

Grekland var ett lustigt bidrag å. Såg mer ut som Saki höll på att göra ett workout-pass än ett sångnummer. Guuud vad han måste tycka att han är snygg. Det blev bara för mycket!!! Inte ett dugg sexigt med tröjan som var för liten och alldeles för öppen i detta sammanhang. Såg bara larvigt ut. Hade han varit mindre hysterisk så kanske det blivit något bättre.

Istället för att lägga ut Norges bidrag lägger jag ut en annan bra låt som just nu ligger 1:a på Englandslistan, "Number 1" heter låten, vilket ju Norge blev igår :)



Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Jag gillade oxå Norge. Kul för dem och vilken skräll-seger. Poängrekord! Det var många låtar som var riktigt bra.



Jag gillade faktiskt Bosniens låt och hon från England sjöng mycket vackert.



Mäktig show och den där pausgrejen var grym. På det stora hela en suverän tillställning. Kul att Norge får ha festivalen nästa år. Vi måste dock ännu en gång kvala in.



Hoppas på bättre tur nästa år.



Kram

Postat av: Norpan

Mallis: Bosnien kommer jag inte riktigt ihåg. England var fin o hon sjöng bra mestadels, men efter att ha tagit höga toner blev hon lite svajig, vilket var lite synd. Håller med om att pausgrejen var häftig och likså början med Circus Soleil!



Japp, vi får kvala igen och med rätt. Sveriges låt lät inget vidare. Den var väldigt blek och tillintetsägande! Nästa år får vi nog sats på nåt mer annorlunda o mer personligt bidrag!



Kram

2009-05-17 @ 21:53:50
Postat av: Gissan

Visst vann rätt låt!

Jag tycker den var jättesöt o bra. Han var ju charmtrollet själv åxå ;)

Trodde ju däremot inte att finnarna skulle komma sist... snopet.

Kram på dig

Gissan

2009-05-18 @ 17:59:38
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Ida

Haha, jösses vilken stenkoll du har på alla låtar. Jag tyckte det var skoj förut men har tappat gnistan för det dära.. Men det är ju bra att det håller i sej för nån ;)



Den här låten var bra! Inte riktigt min musik egentligen, men det lät najs :)



Kram

2009-05-18 @ 19:56:08
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Gissan: Japp, det tycker jag. Den stod ut mot de andra och var skoj att han skrivit den själv :) Ja det var lite snopet. Tyckte den låten var rätt bra ändå, även om den kanske inte var bäst.



Kram



Ida: Ja, var ju tvungen att gå in lite för det när vi satt framför storbildsskärm och allt hos kompisen och kollade :) Vi kommenterade hej vilt och hade oss och då fick man lite koll. Ändå kollade jag inte på semifinalerna.



Kul att du gillade låten :) Jag är rätt allätare bortsett från jazzmusik och death metal :) Kram

2009-05-19 @ 08:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback