Snörvlig och ny hårfärg på g...

Första dagen jag faktiskt känner mig hyfsat utvilad trots förkylning! Somnade redan vid 20.00 igår på soffan och sov till en 22 kanske, gick och lade mig igen och sov oroligt under natten som man oftast alltid gör när man är förkyld, så bestämde mig för att sova lite längre på morgonen. Så 06.15 steg jag upp till slut.

Skönt det ska bli med helg! Idag på eftermiddagen ska jag iväg och färga håret i nåt nytt. Ska bli spännande :) Kan behövas så här på höstkanten! Min frisör S hade förslag på vad hon tyckte så jag hoppas att det ska bli bra! Imorgon är det tänkt att det ska bli en tripp till stugan över dagen för röjdag nere vid sjön, men få se om jag orkar med det. Mamma vill väl såklart inte åka upp själv och brorsan skulle förstås pyssla med nya huset de flyttat till så få se hur det blir... Och på söndag blir det eventuellt svampplockning i skogen med några vänner.

Igår när jag körde hem från jobbet var det dags att bli uppretad på grund av andra trafikanter igen! En bil låg i ytterfil för att köra om mig. Men det tog en väldig tid för jag körde väl i ungefär samma hastighet som den bilen gjorde. Slutade med att den ökade lite grann och körde om mig till slut i alla fall för att sen lägga sig i lägre hastighet än mig framför. Blir man glad eller blir man glad? Varför kör man om då kan man undra... Jag körde om den och sen var det bra med det.

Trevlig helg på er!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej tjejen!

Ville bara önska dig en mysig helg. KRAMAR

Postat av: Norpan

Sandra: Tack tack och detsamma till dig! KRAMAR

2009-09-04 @ 15:40:34
Postat av: Gissan

Jag har åxå precis fixat till håret lite :) Man vill ju gärna göra det så här på höstkanten... Piggar upp lite.

Och du..dessa medtrafikanter vi har..fy bubblan för dom... ;)

Kram och krya på dig.

Gissan

2009-09-04 @ 19:08:46
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Gissan: Japp, på höstkanten behöver man piggas upp lite med färg! Hur blev ditt då? Och vad bidde det för färg?



JAAA fy bubblan för andra trafikanter! Vi är bäst! ;) Kram och tack!

2009-09-05 @ 23:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback