Fredag och sol igen...

Usch så dålig jag blivit på att uppdatera! Får skärpa till mig!
Snart helg igen! Ska bli skönt även om jag inte ser fram emot städning i gamla lägenheten! Ska bli skönt att få det avklarat i allafall och inte behöva bekymra sig om det! Hoppas bara att allt är okej sen vi besiktningen och att jag inte får backning på nåt.

Igår morse ringde mamma på morgonen och sa att jag skulle köra försiktigt och när jag tittade ut genom fönstret så snöade det av bara sjutton utanför! Värsta snöovädret! Inte kul när man nyss satt på sommardäck för en vecka sedan. Nu ska det ju inte komma någon snö... nu ska det ju vara sol och varmt! Men av vad jag hört ska det bli varmare till helgen igen och sol :) Mina stackars påskliljor och penséer fick husera inne hos mig över natten!

Ikväll kommer det en tjej och hämtar min byrå som jag fått såld så nästa vecka ska jag inhandla en ny byrå och så lite annat smått och gott :) Kul med nytt! Vore skönt om jag kunde bli av med det andra som jag satt ut på annons också! Så nu kollar jag för fullt efter vad jag vill ha :)

Imorse var det riktigt halt på sina ställen när jag körde till jobbet. Mot slutet åkte jag förbi en otäck olycka som ganska nyligen hade hänt. Förmodligen kört för snabbt på sina sommardäck och skulle gissa på sladd vid omkörning. 2 bilar inblandade, vajerräcket paj. Var både bärgningsbil, poliser och ambulanser på plats. En av ambulanserna kom när jag åkte förbi. Läskigt nu med sommardäck och det fryser på.

På söndag ska jag på Bounce! Ska bli så kul! Är helt säker på att det kommer att vara kanonbra efter att ha sett dem vid ett flertal andra tillfällen.
Här är ett inslag om dem på Rapport.

Ha en riktigt skön helg med solsken hoppas vi! :)

Kommentarer
Postat av: Mallis in real life

Låter som du kommer få en trevlig helg. Alltid kul med föreställningar och just dans ligger även mig varmt om hjärtat.



På söndag ska det bli soligt och varmt, passa på och njut av din lediga helg.



Kram på dig!

Postat av: Norpan

Ja, det är skoj med dans! :) Kommer nog vara grymt bra! Låter bra med att det blir fint väder på söndag, det ser jag fram emot! :) Kram

2010-04-23 @ 17:00:02
Postat av: stoffe

ja, vi har nog båda varit ganska usla på det här med bloggande. jag kom på mig själv att jag faktiskt glömt bort. Helt sjukt Skrattar

Vad mysigt du verkar att ha det...

Hur känns det med allt det nya nu när du kommit på plats? Kram

2010-04-23 @ 23:32:59
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com
Postat av: Billie

Skoja inte att det var halt!! Och det är ju minusgrader på nätterna och fryser på även fast det är sol. Hoppas olyckan inte var alltför allvarlig. Jag är lite allergisk mot bilolyckor.



Men visst är det skönt med sol och fredag :D Så nice!! Ha en underbar helg kära!



Puss

2010-04-24 @ 09:16:00
URL: http://billiesflowers.blogspot.com
Postat av: Gissan

Kul med lite Bounce-show mitt i allt!

Har en kompis som åxå skulle på det...

Idag har vi haft underbart väder.

Det inger hopp om en sommar... :)

Ha en skön lördag.

Kramis

2010-04-24 @ 18:54:07
URL: http://gissan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback