Härliga fredag....

Fredag, fredag, fredag! :)))) Fredag den 13...... O en sommardag till! Ser lovande ut för kvällen till tjejpartajet! Vore ju skönt om vi kunde sitta ute och käka! Det blir den enkla varianten idag. Vi handlar mat från pizzerian. Jobbar ju idag och kommer inte hem så tidigt så att ställa sig och laga mat känns lite stressigt. Sen ska vi gå vidare ut och shaka loss lite förhoppningsvis. Som det ser ut nu blir vi 8 tjejer. Kan bli en eller två till. Ska bli riktigt skoj att träffa alla girlsen!

Igår hade jag en jobba-hemma-dag! Så lyxigt att kunna göra så ibland. Satt ute och läste på uteplatsen i solen. Igår blev en intensiv kväll. Jag hann få in stavgångsrunda på  strax över en timme, dammsuga, diska, handla, tanka bilen och fixa lite ny musik.

Imorgon ska bror och svägerskan på bröllop så då får faster rycka in som barnvakt. Det blir riktig kvalitetstid med lilla H då de ska sova borta över natten. Så lillplutten får sova över hos mig också. Ska bli mysigt! Han är ju så go! :) Han har börjat att prata nu lite grann, men ibland har han också sitt eget lilla språk som man kan fundera över vad det betyder ibland. "Igobigo" är ett sådant ord :) Något att klura på. Bilden till vänster är på lilla H när han är på promenad och picknick i våras.

Fortfarande inte klar med korten från Ystad... Ha den bästa helgen! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Mallis in real life

Hoppas du får en toppenkväll med tjejerna.



Lilla H är supersöt, hoppas ni får en riktig liten myskväll tillsammans. Längtar lite till Marlon blir så där stor och börjar prata lite, men det går så fort så jag vill gärna att han är bebis lite till.



Må så gott och kram på dig.

Postat av: Frk Svensson

Såå söt han är! Vad mysigt ni ska ha. Han kan känna sig trygg hos dig :D

Ha så himla kul ikväll nu. Kram!

2010-08-13 @ 13:53:48
Postat av: oskrivnablad

Såå söt!! Längtar ännu mer tills mitt lilla pyre ska vara hos oss när jag läser om "din" gosiga lilla H =)



Hoppas tjejkvällen blir riktigt lyckad!

2010-08-13 @ 15:40:55
URL: http://oskrivnablad.wordpress.com
Postat av: Billie

Åh, vad skoj med party! :) Ni kommer få grymt kul och vädret är ju verkligen perfekt :D



Sen en mysdag med H, kalas ju :) Jag tror nog mina vänner får börja skaffa barn så jag också kan få gulla lite med ett pyre, hihi!



Hoppas ryggen mår bättre!



Puss och kram



ps. shaka lite ass åt mig också ;) ds.

2010-08-13 @ 16:46:26
Postat av: Norpan

Mallis: Tack vi hade jättetrevligt! :) Marlon kommer att börja prata tids nog, det går ju så himla snabbt! Så bara att ta tillvara tiden innan han börjar på att bli bestämd :) För ujuj vad bestämd H är. Näej! eller Ja-a! Är det man får höra mest hela tiden och han vet precis vad han vill eller inte vill :) Kram o ha det så gott!



Frk Svensson: Vi hade det jätteskoj i fredags! Och har fått rå om lilla H ordentligt också i helgen! :)

Kram!



Oskrivnablad: Ja det är härligt med de små! Men snart så har ni honom eller henne hos er! Det bara svischar till och så får vi snart höra en massa om det :) Kram



Billie: Tack ryggen är faktiskt lite bättre just nu. Men nu har jag ju blivit förkyld istället som du. Alltid är det nåt :) Men håller igång och är på jobbet ändå!

Blev inte så mycket shaka ass i fredags för fanns inget dansgolv dit vi gick. Men var trevligt ändå, men saknade ändå att få dansa lite för det är nästan ett måste när jag går ut och är inställd på det. Men får väl bli nästa gång då...

Puss o kram!

2010-08-16 @ 11:21:54
Postat av: Anonym

Haha vilken underbar sötnos!

ja, både du och barnet såklart :D



Jag har precis bröjat läsa lite bloggar nu efter all semester jag har haft.. "äntligen" hemma...



Kraaaaam

2010-08-20 @ 22:23:25
URL: http://jag-har-ordet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback