Lantis-Norpan åker in till stan o partajar...

Idag var det tänkte jag skulle lägga ut ett inlägg del 1 om Ystad, men det ligger i utkast än så länge.... Hanns inte med att redigera några bilder igår eller idag heller, men det kommer så småningom kan jag ju upplysa om i alla fall :)

Igår blev det en jobbahemma dag och kvällen en lugn hemmakväll i soffhörnet med en cider och en Wallanderfilm :) Det var ungefär det jag orkade med igår. Idag däremot har jag varit mer i gasen. Startade med att klippa gräset på morgonen. Sen på förmiddagen var jag med svägerskan och brorsonen och tittade på djur ( en liten minidjurpark med de lite mer vanliga djuren som kossor, får, hjortar osv.) Inte så långt ifrån där jag bor. På eftermiddagen blev jag tillsnitsad i håret hos frissan och fick lockigt hår kvällen till ära. Ska ut om ett tag med några vänner. Så jag sitter och käkar lite mat och intager min andra cider :) Sen drar jag in till stan till resten av gänget. Ska bli skoj, hoppas jag! Skål på er och ha en fortsatt trevlig lördagskväll! :)

Kommentarer
Postat av: Billie

Tur att jag redan fått se bilderna ;)



Hoppas du hade en superrolig kväll ute vännen! Det tycker jag verkligen att du var värd och förtjänar :)



Puss kram

2010-08-08 @ 20:45:47
Postat av: Anonym

Åhh vad roligt!



Gumman,

jag måste ha missat det,

men den där dejten du hade för ett tag sedan. Vad hände?!



Kraaam

Postat av: Norpan

Billie: Tack söta du ♥ Det blev en trevlig kväll i lördags :) Dock är jag inte så förtjust i just det stället vi gick till, men bra musik var det i alla fall. Ett plus för det :) Hoppas du hade det superskoj på era bravader i helgen! Puss o kram



Jag-har-ordet:

Vi har setts o fotat och så, men nu var det ett tag sen vi sågs. Kraaaam o hoppas du haft en bra helg!

2010-08-09 @ 10:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback