Jobbvecka igen då...

Alltså fy sjuttsiken vad jag är trött idag! Skulle kunna somna och så lugnt på jobbet också. Ingen bra kombo! Men bara att hålla sig så alert det går... Nu är det lite fler tillbaka på jobbet i alla fall. Kul när det rör på sig lite och det finns lite fler att snacka med :)

Lördagens partaj var skoj! Behövde komma ut lite kände jag. Förfest hos en kompis kompis inne i stan och sen gick vi in till krogen. Stället vi gick till gillar jag sådär. Jättebra musik, men tycker det är lite övervägande för mycket personer som är för långt ifrån min egen ålder. Det är väl okej så länge de håller sig på sin kant, men när det kommer fram en som definitivt var över 50 år och stöter på en... Nooooo thanks! Mäh vad tror han???? Min ena kompis som var med jagade iväg honom :) Hon blev lika trött på honom hon. Annars kunde det lika gärna varit jag. Blir de för enträgna får de veta att de lever, det säger jag bara!

Det var segt igår efter lördagens partajande. Hade tänkt gå på medeltidsmarknad med mamma, svägerskan och lilla H, men jag tordes inte köra bil på förmiddagen utan det fick bli en soft förmiddag med att sova lite längre och sen halvligga i soffan och börja kolla lite på ännu en Wallander (gud så de är bra!). Sen var det dags att diska eftersom mamma och mormor skulle komma på fika. Men jag hade förstås glömt att sätta på värmepumpen som gör att vattnet blir varmt. Och då jag använt allt varmvatten på ungefär 3 dagar så fanns det inget varmvatten kvar, bara lite fisljummet. Vattnet blir inte varmt på en gång heller när man satt igång värmepumpen så fick värma vatten på spisen :) Jösses! Men bor man på landet så gör man ;)

Sen kom mormor och mamma och kollade på korten från Ystad. Var meningen att svägerskan och lilla H skulle komma och fika också, men han sov så länge och brorsan skulle snart komma hem från jobbet så det bidde grillkväll hos dem istället, så vi åkte dit :) Mamma hade med sig oxfilé, färskpotatis, grekisk sallad, guacamole, färska stekta champinjoner. Så gott så! :) Jag tog med mig efterrätten, kladdkaka och jordgubb & lime-créme fraiche. Så det blev en rejäl söndagsmiddag kan man säga!  Var nog precis vad jag behövde :)


Kommentarer
Postat av: Billie

Bläää. Jag förstår inte heller dom som är gamla och skabbiga och ska ragga på heta unga brudar. Dom borde ju fatta själva?! Skönt att din vän jagade iväg honom och att du själv har tillräckligt med skinn på näsan att göra det annars. I like! Kick some balls ;)



Låter väl som en bra bakisförmiddag du :) Och en väldigt bra bakiskväll. Det är ju inte som att man är så kreativ med mat själv precis när man är bakis och skakis. Hihi!



Puss på sig

2010-08-10 @ 22:02:03
Postat av: Norpan

Ja eller hur!!! Helt sjukt att de kan tro att de ska kunna ragga på yngre tjejer! Usch! Nog för att ålder inte har någon betydelse, men det finns gränser så det så!



Ja, det blev en riktigt bra bakissöndag :) Hihihi Puss på sig också :)

2010-08-10 @ 23:04:23
Postat av: Daniel

Hmm tycker alla ska få ragga på alla. Det är en del av kroglivet som man får leva med. MEN (obs men) det är på sättet man raggar på! Blir det äckligt, motbjudande och bara dåligt så e det aldrig roligt eller om människan är för full. Men görs det med respekt och glimten i ögat så gör det inget mej emot om nån äldre raggar. Men alla tycker olika!:)



Skönt med mammas goda mat sen!! Nami!:)

Postat av: Norpan

Daniel: Visst du har rätt, alla får ragga på alla, men kanske inte uppskattas av riktigt alla och det motbjudande sättet som många gör det på är inte alltid så roligt. Detta var en herre med no respect what so ever. Men jag får nog ändå erkänna att jag uppskattar mer när en i hyfsat nära ålder raggar än en 15-20 år äldre karl raggar på mig :) O han skulle nog lyckas bättre med någon annan. Tror inte en 16 eller 18-åring skulle uppskatta om jag raggade på dem heller :) (Som om jag någonsin skulle göra det då ;))

2010-08-11 @ 14:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback