Julafton och julhelgen snart över...

Julafton o födelsedag över! Men idag är 2:a julafton av 3 avklarad. Är hemma och mellanlandar lite och har skottat snö och nu ta och diska och fixa lite, sen blir det julafton nummer 3. Nästa år blir det en julafton igen, vilket ska bli ganska så skönt!

Julaftonsmorgon kom alla hem till mig och åt frukost! Blev riktigt lyckat och mysigt! Lilla H var i sitt esse! Han tyckte dock inte om att alla sjöng för mig, för det var faster som skulle sjunga så det så :)
Sen åt jag, mamma och mormor jullunch hemma hos mig innan vi åkte vidare till morfars grav och satte ljus och sen hem till Kalle Anka och firande hemma hos min faster, farbror och kusin.

Juldagen blev det mat hemma hos mamma i jobbstan tillsammans med lilla H, svägerskan, brorsan och mormor. Brorsan var i och för sig bara med en kort stund för han hade tennisturnering hela eftermiddagen. På juldagskvällen åkte vi tillbaka till hemmastan och mamma och jag gick på premiären av "Änglagård 3". Jag tyckte om den, men mamma som är extremt kvällstrött sov lite till och från under hela filmen och tyckte den var sådär för hon tyckte mest de åkte hit och dit hela tiden (konstigt!!!!... ;)) Hur som helst. Den var sevärd och mysig tycker jag i alla fall. Första filmen är helt klart bäst, men tyckte ändå om den här också.

Nu blir det jobb i mellandagarna innan nyår. Sen kommer jag vara ledig en vecka! En liten snabb uppdatering i alla fall så ni vet vad som händer :)

Måste dock säga att jag blir lika förvånad varje år hur jag lyckas hinna med allt med julklappsinhandling och handla inför födelsedagen dagen innan julafton. För det är bara att konstatera, det gick i år också :) O jag hann till och med hem en sväng till svägerskan och brorsonen en sväng på lite mat och mys (då brorsan jobbade). Tur jag var ledig hela dagen, annars hade det nog varit mer tveksamt. Mr Star hörde av sig dagen innan julafton också och gratulerade på födelsedagen och önskade god jul :) Lite omtänksamt ändå. Men tycker faktiskt han kunde kostat på sig en hälsning på FB också. Men jag vet, ska vara nöjd ändå. Mr K han hörde av sig både per sms och hälsning på FB och gratulerade. Det var värst får man ju lov att säga... :)

Nästa vecka är det dags för den stooooora festen! Ska förhoppningsvis bli riktigt kul! 150 pers, 3-rätters, band och allt. Tackade ja till slut ändå efter mitt samtal med mr K.




Kommentarer
Postat av: oskrivnablad

God fortsättning och grattis i efterskott!

Låter som du haft en härlig jul även om det blir lite farande =)

Kram.

Postat av: Norpan

Tack tack! :) Japp, det blev allt en bra jul ändå :) Hoppas du är nöjd med din jul ockå, första julen med lillpyret! Mysigt, även om det blev lite känslosamt också! Kram kram

2010-12-27 @ 23:58:43
Postat av: Billie

Haha, vilken sötkorv! :D Tänk att faster fick mer uppmärksamhet.. ;)



Jag tycker dom dig om Änglagård. Den var helt okej! :) Inte mer än vad jag hade förväntat mig, är ju en tredje uppföljare efter ex antal år. Man får ta det för vad det är. And I like. Snart borde boxen komma??? ;D



Ibland blir man förvånad över grabbarna.. Man vet sällan vart man har dem ;P



Puss och kram käre vän!

2010-12-28 @ 12:24:27
Postat av: Norpan

Billie: Japp :) Faster är poppis som tur är ;) När jag var där på annandagen fick jag inte åka hem :) Han har en ordentligt bestämd lille H! De kommer nog inte få det lätt med honom i tonåren ;)



Precis! Det var ungefär det jag hade förväntat mig av den, varken mer eller mindre :) Men en mysig film att se och kul att se de flesta av dem igen och man fick skratta lite också!



Nej du, man vet sällan vart man har dem, det ska gudarna veta! Puss o kram vännen!

2010-12-28 @ 12:56:28
Postat av: Billie

Haha, kan tänka mig det... ;D



Och btw, jag tycker du är GRYM som går på festen. Håll huvudet och var skitsnygg! (Bara du inte gör som jag gjorde när jag skulle på samma fest som JB efter allt... Bli stupfull. Särskilt som han inte ens dök upp på festen, haha ;))



Puss!

2010-12-28 @ 14:36:33
Postat av: Daniel

Jissess så mycket man hinner med egentligen! Duktigt!!

Kommer blir en superskoj fest har jag på känn,

grattar, niger & hurrar i efterskott!!!

Kram

2010-12-28 @ 19:39:55
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Billie: Hahahahaha!!! Du är rolig du gumman :) Förra stora festen jag var på blev jag ju asdålig dagen efter! Det vill jag helst undvika om jag kan :) Ska dock satsa på att göra mitt bästa att gå efter dina andra tips! :) Puss!



Daniel: Tack igen för grattishälsningarna! Du var ju faktiskt alldels rätt på dagen i fredags :) Så detta blir en bonus! :)



Jadu Daniel, man får nog rutin efter ett par år med att vara ute i sista minuten :) Så är nog mest det! Kram!

2010-12-28 @ 22:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback