Nya tag...

Nytt lösenordsskyddat inlägg i andra bloggen...


Nya vinterdäcken är på
och det kändes bra och säkert när jag drog iväg till grannstan idag. Det var ingen rolig kostnad att lägga ut just nu även om jag så småningom tänkt köpa 2 till nya vinterdäck. Nu blev det lite tidigare än jag tänkt. Men säkerhet är bra.

Sitter och kollar på "Våra vänner liv" på reprisen. Missade det i måndags för jag fastnade i chatt på FB. FB är farligt på det sättet. Där kan man bli fast i evigheter :)  Men vad bra "Våra vänners liv" är! Har ni kollat på det? Trött som sjutton idag, så ska ta och släcka ner och gå och lägga mig. Sover fortfarande i vardagsrummet pga. att likdoften från musen fortfarande inte försvunnit. Men snart så förhoppningsvis. Är rätt skönt att få sova i sin vanliga säng. Längtar!

Är det nån mer än jag som längtar utomlands nu i kylan? Tänk att få ligga på en sandstrand och titta ut mot havet med en paraplydrink i handen! Guuuud så skönt det vore! Det är annat det än att harva sig iväg till jobbet i ottan i den bistra kylan! Måste det var så himla kallt? Nej, nu är det läggdags! Väntar fortfarande på besked både på min tenta och på besked om jobbet jag sökte. Får väl hoppas jag får svar innan jul i alla fall!

Imorgon blir det gymträning innan det bär av hem från grannstaden.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vi kollar också på Våra vänners liv och jag håller med, det är jättebra. Frågan är hur det kommer gå för dem i sista avsnittet :-)

Håller tummarna för att tentan går bra och att du får jobbet!

Många kramar

ps. Vilka är det som får läsa i andra bloggen? Man blir ju nyfiken juh! ;-)

Postat av: Billie

Alltså det här med bil... Det är dyrt. Och det värsta är ju kostnader som man inte är beredd på. Det SUGER! Men som sagt, nu kör du ju säkert iaf.



Sova på soffan är ingen höjdare, hoppas det ger med sig snart! Och jaa, jag vill också till solen. Häng med till min kompis i Thailandet vet jag! Där har dom tydligen billigt spa ;D



Puss o kram

2010-12-16 @ 14:26:25
Postat av: Gissan

Usch vilken dålig människa jag är... :(

Har inte läst bloggar på länge och har missat massor i din...

Funderade på din kille du nämde för ett tag sen men hittade ett inlägg här nu att det inte funkat så bra.. synd :(

Och att du har en till blogg... Som jag inte alls ser juh :(

Sorry att jag är så dålig på o kommentera o läsa men har tappat bloggandet. Kanske hittar tillbaka till det en dag men inte just nu iaf.

Fotokursen jag gick var rätt kass faktiskt. Han kunde för mycket och var absolut ingen pedagog...då blir det inte så bra :( Men lite har jag lärt mig iaf :)

Hoppas det är bra med dig stumpan. Men jag har koll på dig på fejjan iaf.. :P

Kramis från Gissan

2010-12-16 @ 22:19:01
URL: http://gissan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback