Musår...

Anticimex var ute hos mig imorse igen. Men blev inte så mycket mer än att jag fick en ny doftgrej. Karln som var ut föreslog att han inte skulle lägga ut något mer gift då jag riskerar att det blir lika igen. Dessutom finns det gift kvar också förmodligen. Han sa att det inte fanns ett endaste hus just nu som inte har möss på vinden (det är tydligen ett musår i år). För mössen går in när det är så kallt. Råttorna däremot gräver ner sig för att skydda sig mot kylan. Tror inte det är något gäng möss som är uppe på vinden i alla fall, för har inte hört just nåt. Så länge de håller sig ovanför isoleringen så kan man låta det vara. Så får det bli. Nu är det bara att uthärda de 14 dagarna sen hoppas jag att jag ska slippa några fler döingar i väggen!



Idag var jag och gymtränade på lunchen och tog friskvårdstimme i samband med det. Så skönt! Då har man träningen gjord tills man kommer hem och ha det lite lugnt och skönt istället :) Men har en disk som väntar på mig i alla fall. Ikväll är det ju dags för Grey´s också och det måste man ju se! Imorgon kväll ska jag på pizza/glöggkväll hos en kompis! Ska bli trevligt. Kul när det händer lite skoj i veckan ibland också. Nä nu ska jag ta en liten promenad och se om jag hittar på min vante som jag måste ha tappat efter vägen till gymmet...

Kommentarer
Postat av: Billie

Haha, rolig bild! Djurvän som jag är förstår jag att dom går in och värmer sig. Men dom behöver väl inte lägga sig och dö så det ska lukta pest hemma hos dig. Särskilt inte i sovrummet.. :S Jag tycker bostadsbolaget borde ersätta dig på något sätt, du betalar ju ändå hyra för komforten att bo just hos dem.



Skönt med träning, jag ligger totalt efter där. Tråkigt :( Skönt att ni har friskvårdstimme också, sånt tror jag företagen tjänar som fan på!



Puss och kram

2010-12-08 @ 18:45:55
Postat av: Norpan

Billie: Ja, det förstår jag med att de gör. Men nej som du säger, dö behöver de ju inte göra i väggen o i sovrummet... Nu luktar det typ päronglass här hemma av den nya doftgrejen som är betydligt bättre än den förra! Denna doft kan man iaf leva med i 2 veckor och ingen musdoft känns just nu som tur är :)

Men visst kunde man tycka att de kunde kompensera mig. Men det kan man nog glömma...



Ja, det var jätteskönt med träning! Och imorgon ska jag bättra på friskvården ännu mer med att få massage på jobbet :) Ja, visst är det bra med friskvårdstimme! Borde alla ha! Puss o kram

2010-12-08 @ 23:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback