Ännu nåt nytt som händer...

Idag blev jag erbjuden ännu en annan tjänst (där jag var på intervju men ändå inte riktigt ville ha), men kunde nu tacka nej eftersom jag redan fått heltid där jag trivs som allra bäst. Känns så skönt att det har löst sig med min tjänst och jag slipper den oron i alla fall just nu.

Sen fick jag en annan överraskning idag.
Det finns en ledig lägenhet i området där jag ställde mig i kö för en lägenhet för en vecka sedan. Det ser mer ut som parhus/radhus än lägenheter. Ska och titta på lägenheten på onsdag. Eftersom det inte gjorts nåt där sen 1993 när huset byggdes skulle det fräschas till med nya tapeter och så. Nackdelen är att jag måste bestämma mig snabbt och det är inflytt redan 1 april. Jag har 3 månaders uppsägning på min lägenhet och vill ju inte betala dubbla hyror under 2 månader. Så får se hur jag ska göra i så fall. Men först och främst ska jag kolla på lägenheten. En sak i taget. Konstigt ändå att ibland händer det ingenting och sen kan allt hända på en och samma gång helt plötsligt. Men just nu är alla positiva förändringar bra för min del!

Men om jag flyttar....fy sjutton vad grejor jag har och vilken tid det kommer att ta. Men ett bra sätt att få rensa och kasta bort en massa saker!

Så här kan det se ut efter en hård helg...



Dags att hoppa i säng!
Sov gott alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Jisses så skoj!! Som jobbcoach vet jag hur förbaskat svårt det e att få jobb.. som folk kämpar.. söker... å kämpar.. å du liksom bara för en massa erbjudande ju! ;)))))

Postat av: Stoffe

Grattis till all din tur i livet!

Om du önskar att dela med dig av dina jobb så meddela mig S Jag kan sälja mig själv med ord som arbetsmyra ;)



En ny lägenhet?! Men det är väl jättekul!! Alltid roligt med något nytt. Det finns säkert någon stark man som kan hjläpa dig att flytta HIHI



kram

2010-02-09 @ 00:47:34
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com
Postat av: mallis in real life

Det är bra att flytta ibland så man kan göra sig av med sådant man absolut inte använder längre. Visst kan det vara jobbigt att gå igenom allt och rensa bort, men det är desto skönare när det är klart.



Körde nyligen ett stort lass till Pingstkyrkans insamling här i stan. Har börjat möblera om hemma lite inför Marlons ankomst och det drog med sig mer än jag trodde. Pust, vad vi har grejat.



Skönt med jobbet också förstås. Kram på dig

2010-02-09 @ 13:02:11
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Sandra

Va kul vännen, att det löser sig! Tycker nog absolut att du ska flytta, så skönt att rensa ur och få lite nytt ;)



Hoppas du mår bra och får en mysig fortsatt tisdag. kramar

2010-02-09 @ 13:35:43
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Ja, man får hoppas att det vänder på jobbfronten. Inte lätt att vara arbetssökande just nu. Men då och då dyker det upp lite jobb ändå så det gäller att hålla sig framme och nog hitta andra sätt kanske att söka jobb också för att utmärka sig. Har haft tur! Skönt nu att kunna vara kvar där jag trivs.



Stoffe: Tack! Har inte haft sån tur tidigare, så skönt när det vänder ett tag. Det behövde jag just nu. Så det får man ta tillvara på. Hoppas att det vänder snart för dig också på jobbfronten! Men på lägenhetsfronten gick det ju bra för dig,så det är nog snart dags för jobb också tycker jag det känns som. Håller tummarna för dig i jobbjakten!Kram!



Mallis: Ja, visst är det bra att få rensat! Det skulle jag verkligen behöva! Har hur mycket saker som helst på vinden och i förrådet. Blir det ingen flytt så ska jag nog försöka rensa grejor ändå i vår. Kram!



Sandra: Ja rensning är alltid bra! Det skulle man behöva göra lite då och då. Det bästa är ju att inte ha en massa saker liggandes bara. För sånt som man väl burit upp på vinden använder man ju oftast aldrig mer sen i alla fall! Ha en trevlig onsdag!

Kramar

2010-02-10 @ 00:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback