Barnvakt och förste tablettfixare...

Är nåt fruktansvärt sugen på godis och får inte äta nåt. Ska på undersökning av tarmen imorgon och då får man inte äta vad som helst. Har bara fått äta lätt mat idag och då om möjligt blir man sugen på allt, även sånt man knappt äter annars! Det blir som nåt fanatiskt! Ska köpa godis imorgon efteråt!

Imorse steg jag upp 4.20, min bästa tid på söndagsmorgonen! Nä, inte så värst! Jag är morgontrött av mig. Skulle sitta barnvakt till min lille 1-åriga brorson från 5.30-15.30. Men jag tillbringar mer än gärna min söndag med lillsnutten! Intensivt blir det men mysigt! På morgonen när jag kom dit gick jag och lade mig en stund med förhoppning om att lilla H skulle sova några timmar till. Jomän visst! Han skrek till 2 gånger i sömnen så faster flög upp som ett torrt skinn med tron om att han vaknat. 3:e gången vaknade han på riktigt och då var klockan 7.20! Ingen sovmorgon direkt! Välkommen till min värld säger väl många då.... En långpromenad på 1 timme blev det sen på förmiddagen och sen har det blivit en hel del mys och bus :) Så nu är jag trött som en gnu!

Hade ännu ett uppdrag idag... att ge en liten tablett till mammas ena katt som är på besök i stan hos mormor medan mamma själv är uppe i Norrland. Misslyckades totalt när jag var förbi efter barnvaktanadet. Hon fräste åt min och tänkte då rakt inte få i sin nån. Så det fick bli slug-taktik-vägen. Köpte tonfisk och mosade ner tabetten och det gick! :) Mission accomplished! Yeay! Nu är det dags för "En annan del av Köping" och sen "Johan Falk".

Kommentarer
Postat av: Daniel

Ja imorgon ska du RÅSLAFSA godis vetja! Det e du värd!

Postat av: Norpan

Nej idag Daniel, idag får jag gotta mig med godis! :)

2010-01-25 @ 18:08:03
Postat av: Stoffe

Haha, stackare! Jag hoppas att godiset smakade. Jag vet hur det är. När man inte får så VILL man ha, precis som du skriver fanatsikt s

Vad blevd et för godis då? :)



Jag avbokade dejten till på onsdag istället.

Mm, den där a-kassan är inte att lita på :(



Största kramen till dig!



Ps; Hur får du din fina logga där det står Norpan??

2010-01-26 @ 00:57:19
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com
Postat av: Astriid

Såg att du hade sett "it´s complicated", den verkar superkul :) Så nu har jag också laddat ner den, nåt ska man ju göra när man är sjuk. Har aldrig laddat ner så mycket som nu, skäms! :-S Hihi...



Men hua, vad har jag missat nu då? Har du nåt fel på magen? :( Känns inte som att jag hinner med i svängarna här, har ju bara varit borta några dagar ju, haha! Hoppas det har gått bra för dig finaste.



Att få i katter tabletter kan vara j*******vligt svårt, haha. När jag hade katt när jag bodde hemma för längesen så tog vi ibland på oss vinterjacka och handskar för att få ner tablett utan att skada oss, hehe.. Men det där var ju kanske ett bättre knep ;)



Skoj med Lilla H :) Måste vara grymt. Tycker mina syskon kan avla av sig lite mer, om inte annat är det god tid för brorsan!



Kram!

2010-01-26 @ 19:33:12
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: Norpan

Stoffe: Godiset smakade underbart! Blev en Marabou chokladkaka och så snodde jag 3 skumtomtar hos mormor när jag var på tablettfixar-ärende igen :) Mmmmmm! :)



Då får vi hålla tummarna för att det går bra på onsdag istället då!



Om du menar den lilla loggan som jag har under varje inlägg så har jag fixat den i Photoshop med lite text och bild med hjärtan och sen gjort den som en gif-bild.



Kramar! :)



Ida: Den var jättebra! Kör ner "I skuggan av värmen" också när du ändå är i gång och "Julie & Julia". Finns ju massa bra filmer nu!



Jag skulle kolla om det blivit nån inflammation i tarmen, för långt att skriva om här. Tyvärr gick det inte att se tillräckligt långt in i tarmen så måste göra om igen, SUCK!



Nä, inte lätt med kissar, men tonfisk funkade bra. Vill inte slänga på nån filt eller så med risk för att hon inte skulle vilja se mig nåt mer sen eller bli rädd. Så tur att det här gick. Det är njurmedicin så viktigt att hon fick i sig.

Kramar

2010-01-26 @ 21:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback