Telefonförsäljare...

Det är lite farligt att ta hem jobb också har jag märkt. Satt tom. uppe i natt och jobbade. Sen när började man med nattjobb inom mitt jobb??? Men när jag ändå kände mig så effektiv så var det bara att köra på. Kan jag ju jobba nån timme mindre idag istället och imorgon torsdag ska jag jobba på kontoret igen för att slutföra det sista.

Det har ringt flera telefonförsäljare på bara nån dag. Man kan ju undra vad det beror på... Är det sommarjobbare eller har alla kommit på samtidigt att nu under semestrarna ska vi sätta oss och ringa till folk??? Jag köper ALDRIG nåt per telefon mer än vid något enstaka tillfälle och då har jag i alla fall alltid blivit missnöjd. Jag vill titta igenom i lugn och ro om det är något som är bra innan jag köper det. O jag vill söka min information själv. Ingen som stressar mig i luren om att: "Det låter väl bra Norpan?" och nej det går inte att skicka hem någon information eller att man får tänka över saken. Erbjudandet gäller bara just nu.

En telefonförsäljare i förrgår hade tänkt sig att jag skulle binda upp mig för deras bolag med ett avtal som skulle börja gälla om ett år efter mitt nuvarande hade gått ut. Allvarligt??? Hur tänker man då??? Men det var ju ingen bindningstid som han uttryckte det utan bara 3 månaders uppsägningstid från när avtalet började att gälla. Förklarade för honom att jga var inte intresserad av att binda mig för något om ett år och sen dessutom ha uppsägningstid i tre månader. Herregud vad det kan hända mycket på ett år!!! Blir dötrött på alla försäljare som ringer. Har ju haft 
NIX hela tiden, men kanske dags att förnya det i och med att jag flyttat...

De gör ju bara sitt jobb och det kan inte vara nåt roligt jobb när folk blir irriterade när de ringer. Tycker nästan synd om dem, men så har de ju valt det själva. Jag själv låter nog som en riktig bitch ibland... Men mestadels försöker jag avsnoppa dem på ett snällt sätt, men när de inte ger sig...

Nu är semestern nästa vecka lite mer planerad. Vi åker på måndag och mot Västervik är det tänkt för att stanna där ett dygn och sen åker vi vidare mot Öland och Borgholm, eller om det blir Ystad/Österlen beroende på var vår kompis som har hus på båda ställen, befinner sig. Ska bli så skönt! Men vi ska ha min bil så blir en lång väg att köra. Bara ner till Ystad direkt hemifrån är det 60 mil och med avstickaren till Västervik blir det väl kanske en 70 mil då.

Sen ringde pappa igår och undrade om en båtresa de skulle göra från hemstan till Sthlm och sen åka nån buss därifrån. Skulle åka med hans sambo och sambons dotter och dotterdotter. Trodde han ringde för att fråga om jag också ville följa med, men istället frågade han om jag kunde vara hundvakt till en av hundarna. Vad förvånad jag blev. Men egentligen borde jag väl inte det. Har inte svarat ännu om jag kan eller ej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback