Första semesterdagen!

Första riktiga semesterdagen och jag NJUTER!!!! :) Lite soldis är det just nu, men ska bli bättre framåt eftermiddagen. Började morgonen med att åka ut till Bauhaus och köpa några till solcellslampor att ha ute. 10 kr/st kostar de just nu och de är jättefina. Här i stan har vi sålt mest såna i hela Sverige berättade en som jobbar där. På andra ställen i Sverige har de flera tusen kvar som inte sålts ännu medans det här hemma sålts slut 20.000 på bara några dagar. Idag var sista partiet de skulle få in. Vad säger det! Att det är inne att ha solcellslampor just i den här stan?...

Sen klippte jag gräset när jag kom hem som redan blivit långt. Man får nästan klippa det en gång i veckan. Min stackars vita rosenbuske är inte så förtjust i värmen som kommit... Den ser ut som den håller på och säckar ihop totalt trots vattning på den varje kväll. Bara att hålla tummarna att den rotar sig och piggar till sig igen. Annars får jag väl i värsta fall sätta en ny då. Syrenhortensian på framsidan har tagit sig bra i alla fall. Men å andra sidan är det inte lika soligt på den sidan heller.

Vid lunch ska jag följa med svägerskan och lilla H till BVC, då brorsan fick följa med mamma till djursjukhuset. Jag klarade inte av att följa med, då det inte är så länge sen jag fick ta bort min kisse. Och i värsta fall kan det bli så att även hennes dotter får somna in idag beroende på hur det går och vad det är. *Snyft!* Men jag hoppas innerligt att hon får finnas kvar med oss ett tag till! Hon är världens goaste lilla kisse! ♥ Det räcker med en kisse i år tycker jag.

Igår tillbringades dagen med att ligga ute i solstolen och sen hälsa på pappas sambos dotter en sväng. På hemvägen passade jag på att tvätta bilen. Sen blev det en lugn och skön kväll med en gullig film som nog kan klassas som en chick flick. Men jag tyckte om den! Den heter "Letters to Juliet".



Dags att äta nåt innan jag ska iväg. Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi ska också köpa såna, finns billigt på Ö&B ;) Men att det var så "inne" visste jag inte! Fast jag älskar den uppfinningen, billigt och snyggt är det bästa!



Njut av semestern!! KRAMAR

Postat av: Frk Svensson

Du står i du. Duktig du är!

Kram

2010-06-28 @ 22:24:44
URL: http://frksvensson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback