Junifotografering, grillning och saknad

Imorgon är det 4 dagar kvar till semester wohoooo! :) Men det blir en stressig vecka att hinna med de sista utredningarna. Är inga små skitsaker heller så kan nog bli lite övertid mot slutet... :( Men skönt att få det klart innan semester och har dessutom lovat 2 familjer att det ska bli klart innan så...

Helgen har varit bra! 30 häckplantor är nu planerade och 10 nya står och väntar på att bli planterade. Sen ska det vara klart. I lördags köpte jag även en syrenhortensia som jag nu planterat ner på framsidan samt en vit rosenbuske som jag tog hem från stugan idag :)

I lördags kom mamma på besök och så var vi över till bror med familj på kvällen och grillade! Äntligen fick jag krama på lilla brorsonen som nu var på bättringsvägen från vattkopporna :) ♥  Blev några cider till så blev en promenad hem. Jag hade inte tänkt att titta på det kungliga bröllopet överhuvud taget då jag inte är speciellt intresserad. Men blev till slut så ändå lite halft ofrivilligt. Det var väl fint med fina tal, men fy sjutton för att vara i den sitsen! Ett privat bröllop i lugn och ro skulle då jag vilja ha i alla fall! Men Viktoria och Daniel har ju inte så mycket att välja på.

Så idag åkte vi upp till stugan över dagen. Gräset var skyhögt och vår tomt såg mer ut som en äng än en gräsmatta! Men nu är det fint igen. Brorsan klippte gräset, mamma o jag krattade och så klippte jag ner rosenhäcken framför terassen då den tyvärr inte blivit så pigg över vintern. Men den kan nog ta sig. Var några gröna grenar kvar i alla fall. O vilken grönska det var där sen då! Så mycket fina vackra blommor. Så kameran åkte förstås fram: (Klicka på bilden för större format)

  

  

  

    

Brorsan tog med urnan till min älskade kisse ♥ som jag fick låta somna in den 29 januari i år. Den har stått hemma hos dem i garaget sen han hämtade henne i februari. Jag orkade inte hämta henne själv. Jag var inte i form för att begrava henne idag. Utan hon finns inne i mitt sovrum i stugan just nu. Det var första gången jag stor och höll i urnan och sorgen grep tag i mitt hjärta när jag stod där med henne i sovrummet. En märklig känsla samtidigt. Kommer jag känna mig redo att begrava henne? Jag har haft en period nu på sista tiden där jag saknat henne nåt enormt! Satt och tittade på gamla kort en dag förra veckan och tårarna rann. Tänk att det gått snart 5 månader. Hon lämnade ett stort tomrum och det kommer nog aldrig fyllas till fullo igen. Det finns ingen som kan ta hennes plats i mitt hjärta. Det kommer inte bli någon ny kisse även om jag älskar djur. Två av Rosies döttrar bor hos min mamma och min pappa och hans sambo har en mysig Bernen sennen. Det får räcka!

Nej, får jag torka tårarna och ta och gå och sussa om jag ska orka upp imorgon bitti. Här kommer en bild på det långa gräset på tomten i stugan innan det blev klippt. Gäststugan syns knappt :) Så långt har det nog aldrig varit någon gång!



 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Näää, vi blev som tur var inte sjösjuka ;)



Vilka fina bilder, herregud ;) KANON!!!! Vad e det för kamera du har?



Hoppas du känner dig bättre till mods nu. KRAMAR



Postat av: Mallis in real life

Gott med semester, hoppas verkligen du får fint väder.



Jag kan fortfarande känna ett styng av sorg i hjärtat över min lilla Jakop, trots att det är fem år sedan han gick bort. Dagen då du är redo att ta "farväl" till urnan kommer och jag tycker du ska välja en fin dag då du känner dig stark och när fåglarna kvittrar.



Ha en fortsatt trevlig vecka och kram på dig.

2010-06-22 @ 15:33:33
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Daniel

Känner medlidande för din saknad. Så hemskt när husdjur går bort.



Men skönt med semester. Jag ska kämpa på en vecka efter midsommar sen börjar med 4 veckors ledighet!!



Hoppas bloggträffen blir av. Ska försöka komma.

2010-06-23 @ 11:14:25
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Tack :) Jag har en Canon 500D. Den är "kanon"! ;) Nä, men är faktiskt jättenöjd med den :) Nu är det dags för ett till objektiv.



KRAMAR



Mallis: Ja, det ska verkligen bli jätteskönt! Inte en dag för tidigt :) O då tidigarelade jag min semester med en vecka också :)



Ja, jag kommer nog alltid känna ett visst sting av saknad efter min lilla gosing. O du har rätt, ska ta det en fin dag när jag bestämt en bra plats åt henne. Så länge får hon finnas med i rummet.



Kram och hoppas du har det skönt hemma med lilla M :)



Daniel: Ja, det är verkligen hemskt när djur går bort! O kommer alltid att sakna henne. Hon fanns med mig i så många år.



Jag skulle haft min semester samtidigt med dig, men tidigarelade den med en vecka för jag inte orkade vänta så länge :) Hoppas vi ses i juli! Kram!

2010-06-23 @ 12:40:29
Postat av: Frk Svensson

Vad jobbigt att du saknar henne så mkt, förstår det :(

Vilka fina bilder du har tagit och vad mysigt med landställe. Blir det Midsommar på landet? Kram!

2010-06-23 @ 15:24:38
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Frk Svensson:

Ja, det blir tomt efter ett kärt husdjur och särskilt när man bor själv. Därför är det så skönt ändå att ha flyttat till ett nytt ställe.



Tack! :) Nej, det blir ingen midsommar på landet i år. Förra året firade jag midsommar i stugan, men inte i år :) Det blir annat på hemmafront! Kram!

2010-06-23 @ 16:47:34
Postat av: stoffe

Åh vad fina bilder. Din kamera måste ju vara den grymmaste! Den tar så fina bilder :D



Tråkigt med kissen, förstår att det förtfarande är tråkigt att bli påmind.

Att du inte passar på att fira midsommar på landet. Det är ju så underbart!!

haha trots att jag är en betongmänniska in i själen :) Jag vill hellre bo bland stenhus än gröna områden. Visst är jag allt bra konstig va? Stor kram

2010-06-23 @ 23:25:36
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com
Postat av: Gissan

Hej o hallå där!

Jag vet..jag är urusel på o kommentera..! :(

Men jag kan berätta att jag har fejjan nu :D

Lägg gärna till mig där om du vill.

Ha nu en skön semester, för det är du värd.

Kramisar

2010-06-24 @ 09:38:26
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Anonym

Stoffe: Tack :) Älskar min kamera :) Nu ska bara ett nytt obektiv inköpas också :)



Nej, firade vid stugan förra året med fest på kvällen vid bygdegården och utomhusdisco med DJ och allt, men i år blev det midsommar inte helt på landet men i alla fall strax utanför Västerås hos en kompis som har hus och tomt. Det räcker gott på midsommar. Sen är jag ju på landet hela tiden ändå där jag bor :) Ja haha, har förstått att du trivs i betonghusen :) Ganska olika på den punkten ;)



Kramar!



Gissan: Tack vännen!:) O klart jag lagt till dig där! :) Kramisar!

2010-06-26 @ 14:39:43
Postat av: lucke

fin blogg :)

2010-06-26 @ 15:32:22
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback