Wunderbaumvarning o AW-dags igen...

Kollar på David Hellenius nya talkshow. Riktigt bra show tycker jag :) Han ställer ju rätt roliga frågor till sina gäster!

Imorgon är det dags för en AW med bonussyrran igen! Hoppas det är nåt bra coverband! Missar ju Idol tyvärr men får väl se reprisen på lördagen... Må hända jag hinner se utröstningen iaf vem vet. Beror väl på hur skoj det är.

Nu har jag fått nån doftgrej hemma som tagit över dödamusdoften. Den är liknade en wunderbaum, fast inte i formen av en gran utan rund till formen. Men herre jösses vad starkt den doftar!!! Såklart är det ju inte så konstigt om den ska kunna ta över äckeldoften av lik! Det är en blandning mellan billig aftershave och wunderbaum kan man säga... Ronny & Ragge hade nog diggat den ;)

Kommer nog spy på den där doften känner jag, men vad har jag o välja på... den andra doften spyr man ju nästan av också... Lite mer astma-medicin går det allt åt också idag har jag upptäckt. Tur att det inte är någon doft inne i sovrummet i alla fall :) Det är min fria zon! Måtte bara den där doften försvinna snart så jag kan ta bort "wunderbaumkopian"! En vecka har ju snart gått, så borde bara vara en vecka kvar...förhoppningsvis! Hur kan nåt så litet dofta så jäkla mycket???

Pizzakvällen med tjejerna gick bra i alla fall :) De kände ingen äckeldoft. För H var det första gången hon var hemma hos mig så fick tom. inflyttningspresent/namnsdagspresent :) Två värmeljus och en spännande tesort. Blir kul att prova nån dag sen.

Ska slänga i lite tvätt i maskinen och sen dags att dra mig tillbaka till sovrummet som är min neutrala zon o sussa! Ska försöka komma iväg lite tidigt till jobbet imorgon så jag kan sluta lite tidigt istället!
Ha den bästa helgen! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Frk Svensson

Härligt att pizzakvällen blev lyckad :) och skönt att du nu blir av med den där äckliga likdoften :/

Ha en underbar helg du också. Kram!!

Postat av: Norpan

Frk Svensson: Ja, det var tur :) Även om den "nya" doften inte heller någon höjdare i längden. Men iaf bättre än likdoft! Kraaaam!

2010-10-09 @ 14:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback