Dagarna går snabbt...

Här kommer en liten uppdatering.

Tisdagen var det dags för besiktning av bilen och min  (Volvon, som är döpt av svägerskan) skötte sig finfint och gick igenom utan anmärkning, men med uppmaningen att jag ska spänna handbromsen. Han var så duttig så :)
Sen är det ändå 2 grejor jag behöver åtgärdas på Sigurd, men inget akut i alla fall :)

Har varit så torr i ansiktet länge och jag smörjer och smörjer. Nu har jag övergått till Helosansalva en längre period, men det blir inte ett dugg bättre. Så får nog trava in på apoteket och höra mig för. Nu ser det nästan ut som exem/utslagaktigt. Hur kul är det i ett jobb som mitt? Idag ska jag dessutom ha nätverksmöte med ett helt gäng här på eftermiddagen. Helst skulle jag vilja dra ett täcke över mig, nä, så farligt är det inte, men känns inget kul. Jag brukar aldrig ha sådär! Skulle verkligen behöva nån värstingsalva eller nåt.

Igår var jag barnvakt till brorsonen
och det är alltid lika mysigt! Vi lekte och så fick han bada innan det var sussingdags. Det är en bestämd liten kille det där. Han gillar inte att gå upp ur badet när han väl badar inte. Han blir riktigt ilsken och sprattlar med benen när man lyfter ur honom. Men går rätt lätt att avleda honom sen ändå genom att: "Nämen, nämen vad är det här då? (och så smyga fram nån liten grej) Titta här!" och sen är ilskan som bortblåst. Efter lite skönsång från faster med "Imse vimse", "Bä bä vita lamm" mfl. så sussade han så gott så.

Han är riktigt duktig när det är läggdags och somnar snabbt. I helgen kommer han och ska vara hos mig från lördag - söndag hela dagarna. Intensivt blir det men gött! Han är ju en riktig liten solstråle lilla H och det värmer gott i hjärtat när man träffar honom. Han börjar lära sig fler och fler ord och ett sådant är "paraply" :) Låter nästan som han säger det med fransk brytning :) (Bilden till vänster är från i julas)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken gullunge han är :)

Ja jag blev så förvånad att dem hade besök min sida flera gånger. Man blir aldrig förvånad, men jag blev faktiskt det idag :D



Ett tips är att du kollar på olé henriksen för fuktgiande dag och nattcreme. Det finns en med "sting" i en orange burk som är underbart bra. Den funkar mot allt. Helosan i ansiktet är nog inte så bra :(

Kram

Postat av: Billie

Skönt med bilen! Jag vill inte ens veta vad jag får för dom, gulp! :S



Prova tvätta ansiktet med honung! Ta en liten "klutt" i handen och så lite vatten till det. Har en kompis som haft jättestora problem med torr hy och när hon hade tvättat sig med honung i en vecka eller två behövde hon inte ens smörja ansiktet efteråt. Om det funkar på alla vet jag inte men det kan ju vara ett billigt alternativ att prova? :)



Nog blir det intensivt med dom små alltid, haha! Men ack så mysigt ändå :) Ni kommer få asskoj!!



Stor kram och puss

2010-09-15 @ 23:08:22
Postat av: Frk Svensson

Mysigfaktor med brorsonen. Visst är det mysigt att vara faster =)

Har inga råd till ansiktet tyvärr då jag inte haft samma problem. Lite torrare blir man på hösten men inte som dig :(

KRam!

2010-09-15 @ 23:46:30
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Jag-har-ordet: Tack för tipset! Kan vara värt att testa. Ska prova det där med honung först få se. Men kan ju behövas ändå... Kram!



Billie: Snart dags för dig också med andra ord...? Hoppas den går igenom! Det är minst lika nervöst som att gå till tandläkaren!



Tack så mycket för honungtipset. Ska prova redan ikväll! :)

Ja, det är mysigt med H! Han är hur go som helst!

Puss o stor kram tebax



Frk Svensson: Att vara faster är kanon! Hoppas på att få bli mamma nån gång också :)

Brukar inte heller bli så här torr i ansiktet. Första gången! Vet inte vad det kan bero på.

Kram!



2010-09-16 @ 20:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback