Helgen som varit och buss/tågtjatet igång igen :)

Jomän kanske dags för en uppdatering igen då! :) AW:n i fredags var skoj! Mycket folk var det, men lite halvdant band denna gången faktiskt! Men blev en hel del dansande ändå, dock inga blåsor under fötterna denna gången, för jag hade ett par andra stövlar denna gången ;) Japp, hade tänkt till där! Annars hände det inga revolutionerande saker den här gången. Ena kompisen hade beställt skjuts till 22.00 redan o jag var faktiskt rätt trött, så passade på att följa med när jag fick förfrågan. Så blev rena rama barntiden ;) Men så var det ju tänkt att jag skulle upp tidigt på lördagen också för att åka upp till stugan och fixa och åka till marknaden.

Istället blev det en soft dag på lördagen då det var urdåligt väder i Bergslagen. Låg på soffan hela dagen och tittade på film och "Solsidan" innan jag hasade mig upp och in i duschen för att åka vidare till brorsan, svägerskan och lilla H. Käkade middag där och stannade o kollade på film.

På söndagen däremot blev det en tur till stugan. Klippte gräset, tog in utemöblerna och planterade ner en hallonplanta som jag haft i kruka här hemma. Det bidde inga bär på den i år, så hoppas den håller sig till nästa år i stugan istället så det kan bli lite bär nästa sommar förhoppningsvis. En sväng in till marknaden blev det också med mamma. Handlade de traditionella strumporna och det var tom. ännu billigare på söndagen. 14 fina strumpor för 100 spänn. Sen blev det marknadsnougat, ett mysigt halsband (kanske skulle lägga upp en bild på halsbandet imorgon...) och en t-shirt med pippi på till lilla H. Hans nya favorit förutom Musse Pigg nämnligen :)

Idag avslutade jag dagen med massage 1 timme hos våran skolsköterska på jobbet som också är massageterapeut. Känns lite lyxigt att bara kunna gå en trappa ner :) Hon är sååå duktig! Fick lite ansikts- och huvudmassage på slutet också :)

Imorgon var det tänkt jag skulle börja åka buss hihihihi (kommer ni ihåg att jag tjatat om att jag ska börja åka tåg typ ett år?) Buss + buss blir billigare än bil nämnligen, men tiden!!!!! Det skulle ta mig 3.5 timme att pendla per dag. Är det rimligt för att åka 6 mil? Så nu börjar det luta åt att samåka med en kollega 3 dagar i veckan i alla fall. Ska prata med henne imorgon så får vi se. Känns inte rimligt med att kasta bort så mycket tid! Eller håller ni inte med mig?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad jag har funderat över din helg. Det har varit så tyst. Massage och ansiktsbehandling. Underbart. Det var/ är du värd. Jag önskar att jag någongångtog mig tid till det också.. Det kanske får bli i helgen. Ska bara ta det lugnt..

Har du inte vägarna förbi sthlm snart?

Kraam

Postat av: Maja

Ja, men du har ju FACEBOOK i mobilen så 3,5 timme borde dansa förbi. HAHAHA ;)

2010-09-29 @ 09:27:54
Postat av: Billie

Oj, vad du har hunnit med en massa! :)



14 par strumpor för 100;- är heeelt fantastiskt! Marknaden kommer nog hit nästa vecka jag tror. Brukar vara i början av oktober :) Jag köper också alltid strumpor ;)



Skulle nästan kunna döda för den där massagen, haha! Love it! Men nu har jag hittat en "egen". En kompis lillebror som utbildat sig. Och han har ännu inget företag så han är fortfarande billig. Lika bra att få in en fot nu ;D



Det där med att åka buss istället för bil... TYVÄRR, ska jag nog säga. Så skulle jag ta bilen. Helt klart värt det. Och hittills har jag inte kommit något billigare undan med att ta buss istället för bil ändå så :P



Puss kram

2010-09-29 @ 15:48:38
Postat av: Stoffe

Jag vet inte vad det var med mig igår Jag skyller på att det var mitt i natten och att jag skruvade ihop stolar i 5 timmar.



Tac för tipset om grytvanten fick STOR användning för det.

haha jag råkade skriva "tack för tipset om grythandsken" på Billes blogg :D

2010-09-29 @ 22:12:55
URL: http://jag-har-ordet.blogspot.com
Postat av: Norpan

Stoffe: Tack å tack ♥ Massage o sånt är kanon särskilt på hösten när man behöver rå om sig själv lite extra :) Jag ska gå på massage en gång i månaden nu fram till jul :) Lyxigt va? :)



Men är du i farten nu igen och skriver på Billies sida :) Klart jag o Billie är ju lika varann :)



Ingen Sthlms-resa inplanerad just nu. Men nåt framöver blir det säkert :) Kram!



Maja: Ujuj jag hade inte klarat fejsbooka nåt i bussen, då hade jag ju fått titta ner och då hade jag nog spytt till på köpet till slut. Måste titta på vägen när jag åker buss o bil :)Kram på dig o lilla S :)



Billie: Japp, det blir bil för mig o samåkning. Pallar inte 3.5 timme! Blir på tok för mycket tid just nu. Får prova sig fram. Lite ska man väl tjäna in på att samåka 3 dagar i veckan i alla fall...



Åh får ni marknad då. Mysigt! Strumpor is da thing eller hur!? :) Det ska va strumpor! (istället för husvagn då...)



Hon är rätt billig vår massör också, 300 kr för 1 timme :) O hon gör perfekt. Inte för hårt och inte för löst! I nov är det dags igen :) Massage borde alla unna sig!



Hoppas du får trevligt på din resa till helgen vart du nu ska åka! Puss o kram

2010-09-30 @ 21:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback