Första löprundan på ett tag...

Nya tag! I helgen har jag haft en lugn och skön helg. I fredags hade jag en fruktansvärd huvudvärk så det blev till att sova några timmar innan jag var hyfsad människa igen och kunde slå mig ner i soffan och titta på "Let´s dance". Figge är min favorit helt klart! Han är ju jätteduktig! Alexander Rybak var bra första gången, men inte riktigt lika bra denna gången. Kul också att se Weisse och Bagge :) Hoppas de får vara kvar ett tag!

I lördags fick jag middagsfrämmande av en kompis. Blev lax, pressad potatis, wokade grönsaker och örtsås. Till efterrätt blev det hallonsorbé. Vitt vin blev det till maten och i vanlig ordning fick jag huvudvärk av det, trots att jag drack vatten! Tål man inget alls nuförtiden kan man undra...? Vi tog en långpromenad lite senare på kvällen. Jätteskönt!

På söndagen sov jag länge och sen blev det 2 filmer. Dels "The other guys" med Mark Wahlberg och Will Ferrell. Lite halvsjuk humor, men faktiskt rolig och underhållande även om jag inte skrattade högt :) Sen såg jag även "Love and other drugs" med Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal. Helt okej romantisk film!

Lite senare var jag och köpte mina broddar som jag lagt undan på Stadium. Och innan "Solsidan" (som är ett måste att se de kommande söndagarna), var jag ute och sprang en runda på 3 km. Så himla skönt! Och vad bra det gick, trots att det var isgata överallt! Tom. i uppförsbackarna gick det hur fint som helst! Man låter som en travhäst med broddarna, men vad gör väl det? ;) Det är så skönt att springa och det räcker med 3 km så kan man springa lite oftare istället. Då känns det inte så tungt och jobbigt att ta sig ut :) Konstigt nog kände jag mig inte vrålslut efteråt heller. Det kändes i musklerna, men hade kunnat springa ett tag till kände jag :)


Ikväll ska jag ut igen och springa om jag hinner.
Vi ska fira pappa som fyller 60 år idag! Så frågan är om man orkar med smörgåstårta i magen... ;) Men desto bättre känns det väl efteråt :) Imorgon blir det första gymträningen för i år. Bäst att ligga i nu när etapp två av stegtävlingen börjar nästa vecka. Då är det Mälaren runt som gäller för
Tappa.se...


Kommentarer
Postat av: sandra

Å jag måste också försöka hitta motivationen till att börja träna. Får bli peppad av dig ;)



Tack för ditt grattis till examen förresten!

Ha en mysig dag och skriv lugnt i halkan ;)

KRAMAR

Postat av: Norpan

Det kommer du göra :) Gäller bara att hitta rätt grej som du tycker är skoj! Men kan jag vara till nån hjälp så gärna det ;) Härligt att ha sin utbildning klar, eller hur? :) Tack det ska jag göra. KRAMAR

2011-01-18 @ 22:46:45
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Duktig du är!!! Jag hoppas också kunna springa snart igen, är så less på att vara slapphöna men har ju inte direkt så stort val. Det där med att springa med broddar var en bra idé, att jag inte tänkt på det förr.

KRAM

2011-01-20 @ 11:30:13
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Billie

Alltså, solsidan är så jävla roligt, haha! :) Inte konstigt att det har tittarrekord :D



Jag har också blivit sugen på att springa sen du börjat skriva om det... Men igår när jag for från landet tänkte jag att i helgen kommer jag ju inte bli sugen på att springa. Ångrar det BIG TIME just nu kan jag säga. Nu vill jag springa, haha ;P Mer träningsinspiration tack :D



Hörs snart!



Puss kram

2011-01-22 @ 11:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback